Urarea lui Gigi pentru Hagi: "Să fie Ianis mare fotbalist"

liga 1, gica hagi, gigi becali, fcsb, viitorul constanta

Gigi Becali a vrut să îi transmită un mesaj lui Gică Hagi, cu ocazia zilei sale de naştere, iar urarea lui se referă la Ianis Hagi.

Gigi Becali a dorit să îi transmită un mesaj lui Gică Hagi şi a transmis că îşi doreşte pentru "Rege" ca Ianis să devină un mare fotbalist, acest lucru ar însemna cel mai mult pentru şeful de la Viitorul Constanţa. Patronul FCSB şi-a amintit de declaraţia lui Cristian Bivolaru, conform căreia Ianis Hagi nu ar putea ajunge niciodată la Steaua şi a explicat de ce crede că nu va putea face pasul la o echipă cu adevărat mare.

"Şi public şi privat! Public îi doresc pentru ce i-ar plăcea mult, ca Ianis să fie mare fotbalist. Mai mare bucurie n-ar avea. Asta public. După aia o să-i dau un mesaj de la mulţi ani şi atât. Sunt un om foarte simplu, nu sunt un om complicat.

"Nu se poate decât dacă treci pe la Steaua"

Dacă a transmis Bivolaru a public, este de la Gică. Şi probabil aşa este. Nu poate să se ducă la echipă mare, dacă nu trece pe la Steaua. La Fiorentina, Bilbao se poate. Dar la Real, Barcelona, astea, nu se poate decât dacă treci pe la Steaua. Nu vreau să îl supăr şi mai tare, să nu îmi mai răspundă nici la mesaj... S-a gândit la tâmpenia aia", a spus Gigi Becali la PROX.

Gică Hagi a împlinit pe 5 februarie 53 de ani (VEZI DETALII AICI).