Urarea lui Gigi pentru Hagi: “Să fie Ianis mare fotbalist”

Mirela Apostol   
in Liga 1
05/02/2018, 12:32
Urarea lui Gigi pentru Hagi: “Să fie Ianis mare fotbalist”

Gigi Becali a dorit să îi transmită un mesaj lui Gică Hagi şi a transmis că îşi doreşte pentru “Rege” ca Ianis să devină un mare fotbalist, acest lucru ar însemna cel mai mult pentru şeful de la Viitorul Constanţa. Patronul FCSB şi-a amintit de declaraţia lui Cristian Bivolaru, conform căreia Ianis Hagi nu ar putea ajunge niciodată la Steaua şi a explicat de ce crede că nu va putea face pasul la o echipă cu adevărat mare.

“Şi public şi privat! Public îi doresc pentru ce i-ar plăcea mult, ca Ianis să fie mare fotbalist. Mai mare bucurie n-ar avea. Asta public. După aia o să-i dau un mesaj de la mulţi ani şi atât. Sunt un om foarte simplu, nu sunt un om complicat.

“Nu se poate decât dacă treci pe la Steaua”

Dacă a transmis Bivolaru a public, este de la Gică. Şi probabil aşa este. Nu poate să se ducă la echipă mare, dacă nu trece pe la Steaua. La Fiorentina, Bilbao se poate. Dar la Real, Barcelona, astea, nu se poate decât dacă treci pe la Steaua. Nu vreau să îl supăr şi mai tare, să nu îmi mai răspundă nici la mesaj… S-a gândit la tâmpenia aia”, a spus Gigi Becali la PROX.

Gică Hagi a împlinit pe 5 februarie 53 de ani (VEZI DETALII AICI).

Ştirea MOMENTULUI

Denis Alibec este istorie la FCSB! Cine va purta tricoul cu numărul şapte!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.