Cele mai citite

Hagi a plecat în Italia de urgenţă! “Regele” vrea să clarifice situaţia lui Ianis la Fiorentina

Ianis Hagi trece prin momente mai puţin plăcute la Fiorentina, iar Gheorghe Hagi a zburat de urgenţă la Florenţa pentru clarifica probleme fiului său.
05.12.2017 | 18:52
Hagi a plecat în Italia de urgenţă!
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a reuşit, duminică, în partida dintre Fiorentina Primavera şi Chievo un gol super, însă modul în care a ales să sărbătorească reuşita a scos din nou în evidenţă nemulţumirea mijlocaşului. Gheorghe Hagi a ales astfel să plece la începutul săptămânii Florenţa pentru a discuta situaţia lui Ianis la formaţia de pe Artemio Franchi.

Fostul mare internaţional român a fost extrem de nemulţumit în ultima perioadă de modul în care Fiorentina l-a tratat pe Ianis. În ciuda faptului că puştiul crescut de Viitorul a avut evoluţii bunel la echipa Primavera, antrenorii echipei mari au trecut cu vederea acest lucru, iar Hagi seniori se pare că nu mai are răbdare.

ADVERTISEMENT

Hagi a renunţat la premiul de antrenorul anului pentru a rezolva situaţia lui Ianis

Gheorghe Hagi nu s-a prezentat, luni, la Gala Fotbalului Românesc, acolo unde a primit titlul pentru Antrenorul Anului 2017 în România.“Regele” se pare că este interesant în acest moment mai mult de soarta lui Ianis Hagi, cel care a bifat doar două meciuri pentru echipa mare a Fiorentinei şi a strâns 48 de minute pe teren.

Fostul antrenor al lui Ianis Hagi a fost mulţumit de randamentul său: “Ianis a demonstrat constant că are un talent uriaş. Problema din stagiunea precedentă a fost de ordin fizic, dar ştiu că s-a lucrat la asta, a existat un program separat de pregătire. Vă pot asigura însă că este un băiat cu calităţi tehnice remarcabile“, a spus Federico Guid, fostul antrenor de la echipa de tineret.

ADVERTISEMENT

Pescara, formaţie din Serie B, a anunţat că şi- doreşte pe Hagi Jr, însă seniorul familiei este de părere că nivelul ligii secunde din Italia este unul mult prea scăzut pentru talentul lui Ianis.

2 milioane de euro a plătit Fiorentina pentru Ianis

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri