Fotbal intern

Hagi a vorbit despre transferul lui Ianis la FCSB! Răspunsul misterios dat de Rege

16.09.2018 | 16:46
Hagi a vorbit despre transferul lui Ianis la FCSB Raspunsul misterios dat de Rege
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi, managerul celor de la Viitorul a avut un mesaj cât se poate de ferm pentru Gigi Becali! Acesta s-a supărat atunci când a fost întrebat înaintea jocului cu Hermannstadt despre o eventuală trecerea a fiului său la FCSB. Hagi a răbufnit și a ținut să specifice că Ianis nu va pleca prea curând la nicio echipă în ciuda zvonurilor din ultima perioadă.

“Ianis este un tânăr talentat, dar are nevoie de timp şi răbdare pentru a progresa în fiecare zi. Acesta este lucrul care contează pentru mine, toate celelalte vor veni pentru că este vorba despre un jucător foarte, foarte talentat. Lăsaţi întrebările astea, întrebaţi de Viitorul. Ianis e la Viitorul, Viitorul l-a cumpărat, e jucătorul nostru. N-aţi văzut că şi-a prelungit contractul acum o lună? Lăsaţi-i pe ceilalţi să aibă grijă de jucătorii lor şi să-i facă pe jucătorii lor de milioane. Deocamdată e la noi şi vom vedea ce va fi. Nu vă înţeleg deloc. Suntem în campionat, iar noi vorbim de transferuri când mai sunt trei luni de jucat” , a declarat Gheorghe Hagi la conferinţa de presă.

ADVERTISEMENT
Hagi, mesaj ferm pentru Gigi Becali! Ianis Hagi in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Gaz Metan Medias, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, sambata 18 august 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Ianis Hagi și-a prelungit contractul cu Viitorul pentru încă cinci ani de zile

Hagi, mesaj ferm pentru Gigi Becali!

Și Nicolae Dică a vorbit despre o eventuală trecere a jucătorului la FCSB. Antrenorul roș albaștrilor a spus chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj că momentan nu poate da un răspuns concret, dar admite că prestaţiile din ultimul timp l-ar putea apropia pe jucător de echipa lui

“Ianis Hagi are calităţi foarte bune. A avut o execuţie excepţională în meciul cu Bosnia. Cu siguranţă poate ajunge un mare jucător. Este pe un drum bun. Antrenorul i-a dat multă încredere. Dacă va ajunge la FCSB? Nu ştiu, vom vedea pe viitor”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă premergătoare meciului CFR Cluj – FCSB.

ADVERTISEMENT

Hagi a vorbit despre transferul lui Ianis la FCSB!

În urmă cu doar câteva săptămâni, Gigi Becali a declarat că Ianis Hagi ar putea să fie vândut pe bani mulţi în străinătate dacă se respectă o singură condiție, și anume să vină la FCSB. “Viitorul unde joacă? Eu ceream 20 de milioane pe Man când eram în Europa, dar acum nu mai întreabă nimeni. Nu-i mai interesează. Unde jucăm noi? Ca să vorbim de Ianis pe 20 de milioane, trebuie să plece de la FCSB. Ăsta-i adevărul, nu spun nicio minciună”, a susţinut  patronul vicecampioanei României.

Hagi, mesaj ferm pentru Gigi Becali! Gica Hagi il felicita pe Ianis Hagi in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Gaz Metan Medias, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, sambata 18 august 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Gheorghe Hagi a precizat că în acest moment fiul său este jucătorul Viitorului

Un singur lucru este cert, după ultimele prestaţii bifate de Ianis Hagi în tricoul Viitorului, oficialii clubului i-au prelungit contractul pentru încă cinci ani. ÎDate fiind aceste condiții, Gică Hagi a susţinut că nu se mai pune problema unui transfer al fotbalistului de 19 ani la FCSB.

ADVERTISEMENT

“Sunt doar speculaţii. E normal să vorbim despre fotbal, să îşi spună fiecare părerea. Dar deocamdată lucrurile sunt destul de clare cred. Noi am prelungit contractele pe cinci ani. În momentul de faţă e imposibil, dar în viitor nimic nu este exclus în fotbal. Vedem ce se va întâmpla. Ianis e cu noi acum, Draguş e cu noi, Măţan la fel.

Avem trei jucători de atac foarte tineri, foarte valoroşi. Să ne ajute pe noi să ne îndeplinim obiectivele, apoi vom vedea. Dacă vine ceva, vom analiza, aşa cum am făcut-o şi până acum. O să luăm decizia cea mai bună pentru jucător şi pentru club”, a precizat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

11 goluri a marcat Ianis Hagi pentru Viitorul