Fotbal intern

Hagi acuză posibila naturalizare a lui Gnohere! “Jucătorul meu e român și nu mai trebuie naționalizat. Sau trebuie, că-i de la Hagi?”

25.08.2018 | 15:35
Hagi acuza posibila naturalizare a lui Gnohere Jucatorul meu e roman si nu mai trebuie nationalizat Sau trebuie cai de la Hagi

Hagi acuză posibila naturalizare a lui Gnohere! Managerul Viitorului a strâmbat din nas atunci când a fost întrebat de atacantul FCSB-ului. Regele nu înțelege de ce selecționerul ar apela la Gnohere atât timp cât are la dispoziție alți jucători tineri și români.  Hagi l-ar vedea mai degrabă în vestiarul naționalei pe Drăguș despre care spune că are un început de sezon foarte bun în care marchează pe bandă rulantă.

“Am văzut că vreți să naționalizați pe cineva. Este bun, dar avem vârfuri care dau goluri. Drăguș este român și nu mai trebuie naționalizat. Sau trebuie, că-i de la Hagi? Îmi vine să râd, omitem să vorbim despre el. Este un jucător tânăr, de perspectivă. Și Coman dă goluri, dar nu-i bun. Poate trebuie să mă naturalizaţi şi pe mine”, a declarat Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Hagi acuză posibila naturalizare a lui Gnohere! Harlem Gnohere se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre FCSB si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 19 august 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Hagi acuză posibila naturalizare a lui Gnohere! Managewrul Viitorului crede că sunt jucători tineri și români pe care slecționerul se pozte baza

Hagi acuză posibila naturalizare a lui Gnohere!

Și Vivi Răchită, fostul antrenor al celor de la Petrolul Ploieşti, l-a criticat dur pe Harlem Gnohere după ce Cosmin Contra a recunoscut că  a luat în calcul o posibilă naturalizare a fotbalului francez pentru echipa naţională a României. Selecţionerul s-a plâns de forma proastă a unor jucători pentru Liga Naţiunilor şi a fost  impresionat de randamentul vârfului de la FCSB.

“Asta cu Gnohere mi se pare o fabulă. Dacă portarul de la Hajduk nu-şi tăia unghiile nu mai vorbeam de nimic. Ţucudean marchează meci de meci. Hagi îl are şi el pe Drăguş. Bizonul a venit cu peste 100 de kilograme în România din liga a 2-a din Franţa. Dacă era atât de bun nu făcea pasul spre Ligue 1 ? De naţionala Franţei nici să nu mai vorbim”, a spus Răchită într-o emisiune sportivă la canalul Pro X.

Răchită, fost secund la naţională

Fostul jucător al celor de la Petrolul şi Steaua a fost mai mulţi ani antrenorul secund al lui Victor Piţurcă la echipa naţională. Tehnicianul de 48 de ani a antrenat ultima dată în Liga a 2-a la Sportul Snagov în sezonul 2017-2018, iar în acest moment este liber de contract.

Hagi acuză posibila naturalizare a lui Gnohere! Harlem Gnohere, de la FC Steaua Bucuresti, participa la antrenamentul oficial inainte de meciul cu Rapid Viena din Play-off-ul Europa League, mmiercuri, 22 august 2018, in Viena.© FOTO:SPORT PICTURES
Hagi acuză posibila naturalizare a lui Gnohere! Managewrul Viitorului crede că sunt jucători tineri și români pe care slecționerul se pozte baza

Selecţionerul României a avut cuvinte frumoase la adresa lui Billel Omrani şi Harlem Gnohere într-o emisiune de sport şi nu s-a ferit să recunoască că dacă fotbalistul celor de la FCSB va mai slăbi  câteva kilograme ar putea să ajungă la echipa naţională.

“Omrani și Gnohere sunt fotbaliști care au un randament extraordinar. I-am spus «Bizonului», când am fost în Olanda, că trebuie să mai dea câteva kilograme jos. Ar trebui să ajungă pe la 90. Ar fi mult mai eficient în acel moment. Apoi e posibil să îl aduc la națională. De când a venit în România s-a descurcat fără oscilații, a fost constant în evoluții, atât la Dinamo cât și la FCSB. Nu ar fi o problemă naturalizarea. Noua legislație permite să o facem în câteva luni, în regim de urgență”, a spus Cosmin Contra.

16 partide a bifat Denis Drăgus pentru echipa de seniori a Viitorului