Pleacă de la Viitorul? “Cinci echipe au venit după Ianis. E de vânzare!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
26/03/2018, 20:44
Pleacă de la Viitorul? “Cinci echipe au venit după Ianis. E de vânzare!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Ianis Hagi nu a impresionat la Fiorentina, iar atacantul a revenit la FC Viitorul Constanţa în această iarnă. Gheorghe Hagi, patronul şi antrenorul campioanei României pariază pe fiul său şi anunţă că acesta este de vânzare.

“Ianis Hagi e de vânzare şi acum, şi în vară. Depinde de el. Eu şi el avem un singur gând. Oricine, că e la noi sau în altă parte, trebuie să joace. Trebuie să fie în lotul acela care luptă să joace. Nu pot să exclud nimic, nu ştii ce se întâmplă.

Ianis a fost dorit de cinci echipe când a plecat de la Fiorentina. Două erau din campionatul Italiei, iar alte trei din campionate foarte puternice. Erau echipe foarte bune. Eu m-am gândit că îmi voi recupera banii în viitor, cred că am făcut o investiţie bună. Eu dau banii în 2-3 ani, iar în această perioadă Ianis se va dezvolta foarte mult. Am incestit banii în el, pentru că este un jucător de perspectivă.”, a spus Gică Hagi la TelekomSport.

“Să vină la Steaua până la 21 de ani!”

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a fost primul patron din fotbalul românesc care a anunţat că este interesat de serviciile lui Ianis Hagi. Mai mult, latifundiarul îi făcuse şi traseul lui Ianis. De la FCSB, acesta urma să se transfere la o echipă precum Barcelona. “Ianis trebuie să joace acolo un an şi jumătate ca să devină mai puternic din punct de vedere fizic pentru că toate celelalte calităţi le are. Are 19 ani, e copil, ce să facă la 19 ani? Ce vreţi voi de la un copil? Să fie ca Gică? Nu are cum. E greu să joci la 18 ani la Fiorentina. El să facă 20 şi să joace la Viitorul, apoi la Steaua până la 21 şi după aia să plece la Barcelona”, spunea Becali.

Închide ×