Hagi: “Arbitrajul? Nu zic nimic! Gol anulat, penalty! Sîntem mici!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
01/08/2016, 00:02
Hagi: “Arbitrajul? Nu zic nimic! Gol anulat, penalty! Sîntem mici!”

Gheorghe Hagi a fost extrem de supărat la finalul partidei pierdute în faţa Stelei pe teren propriu. “Regele” a refuzat să acuze arbitrajul iniţial, însă a răbufnit, motivînd erorile: Viitorul trebuia să primească penalty, golul anulat a fost valabil, plus eliminarea lui Momcilovic, după ce l-a faultat dur pe Purece.

“Fotbalistic, am fost mai buni ca ei. Pe greşelile noastre şi pe altele corelate, e greu să cîştigi cînd ai în faţă un adversar valoros, de altele nu vreau să discut.
Tot ce s-a văzut… Arbitrajul? Nu cred că a fost o greşeală, au fost mai multe, dar asta e. Am făcut şi noi greşeli şi ne-au costat, cînd îi dai adversarului spaţiu şi timp să gîndească…

Golul lui Marin… Şi penalty la Tănase. Nu ştiu, n-am văzut, dacă-i sînge. Asta este, sîntem mici. E bine, mergem înainte. Obiectivul meu este să rămînem în prima ligă. Nu mă interesează Mitrea la Steaua”, a spus Hagi.

Ştirea MOMENTULUI

Ce îi cere Dan Nistor lui Ionuţ Negoiţă ca să rămână la Dinamo. Acceptă oferta lui Becali?

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×