Carousel hot news

Academia lui Gică Hagi are concurenţă. “Nimeni nu ne laudă şi pe noi!”

FC Voluntari îşi continuă războiul cu FC Viitorul Constanţa după ce ilfovenii au reuşit să câştige Supercupa României în faţa echipei pregătite de Gică Hagi....
11.07.2017 | 09:09
Academia lui Gică Hagi are concurenţă.

FC Voluntari îşi continuă războiul cu FC Viitorul Constanţa după ce ilfovenii au reuşit să câştige Supercupa României în faţa echipei pregătite de Gică Hagi.

FC Voluntari a câştigat două trofee în doar câteva luni, iar acest lucru le-a dat aripi ilfovenilor. Aceştia au pus mâna pe Cupa României, iar duminică seară au triumfat şi în Supercupă. Dan Leasă, managerul general al celor de la FC Voluntari a vorbit despre formaţia pregătită de Claudiu Niculescu şi a ţinut să trimită săgeţi către formaţia lui Gheorghe Hagi. Acesta susţine că trupa din Ilfov are un proiect serios şi crede că academia de la Voluntari poate să fie comparată cu cea de la Viitorul.

“Suntem foarte bucuroşi, dar şi foarte obosiţi. Eram pregătiţi pentru a juca aceste meci mai târziu, dar iată că am scăpat cu bine din acest mic război. La ce se întâmplă în fotbalul românesc, se poate întâmpla orice. Ar fi păcat să se rejoace Supercupa, noi respectăm ce a făcut Hagi, iar Viitorul este campioana României.

Niculescu este corect, are curaj să le spună tuturor în faţă ce crede. Eu l-am propus pe Niculescu la Voluntari, e un ‘pariu’ al meu se poate spune. Noi am avut cel mai mic buget din România, în jur de 2 milioane de euro. Se păstrează bugetul şi pentru acest sezon. Pe noi ne dezavantajează acea ordonanţă pentru că la Voluntari nu se investeşte doar în fotbal, se investeşte în toate ramurile sportive. Noi ne axăm foarte mult şi pe Academia noastră, dar nimeni nu ne laudă şi pe noi. Se vorbeşte doar de Academia lui Hagi. Aseară au jucat cele mai bune academii de fotbal din România.

În anii în care Voluntari încurcă FCSB, FCSB pierde campionatul. Cu toate discuţiile ca Voluntari este echipa a doua a lor, i-am încurcat mai mereu. Visul cel mai mare este să bat FCSB, să-i încurc, sunt rapidist”, a declarat Dan Leasă, conform prosport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri