Fotbal intern

Hagi are ghinion! Ce i s-a întâmplat când trata revenirea lui Ianis la Viitorul

Gheorghe Hagi a fost lovit de ghinion în timp ce se afla în Italia pentru a trata cu AC Fiorentina revenirea fiului său, Ianis Hagi, la FC Viitorul.
Autori: Silviu Ghering, Vicentiu Dinescu | 06.01.2018 | 12:12
Hagi are ghinion! Ce i s-a întâmplat când trata revenirea lui Ianis la Viitorul

Tehnicianul formaţiei constănţene a aflat că vila sa din Pipera a fost prădată de hoţi în luna decembrie. Cu toate acestea, angajaţii lui Hagi au raportat jaful la poliţie abia în urmă cu două zile.

Momentan nu se ştie prejudiciul de la vila de pe strada Erou Iancu Nicolae din Pipera, deoarece Gheorghe Hagi nu a revenit din Italia. El este este aşteptat în următoarele zile să revină în ţară.

Hagi a oferit 2 milioane de euro pentru repatrierea fiului său

Vila lui Hagi din Pipera nu este singura prădată de hoţi în zonă. Aseară şi ambasadorul Pakistanului a reclamat un jaf la Poliţia Capitalei. În acest caz, Jandarmeria Română a emis un comunicat de presă.

”În baza protocoalelor încheiate se asigură paza obiectivului cu un post permanent, asigurat cu 1 jandarm. Obiectivul este situat într-un complex de vile şi se învecinează cu proprietăţi private , vile cu 1, 2 etaje. Jandarmul nu are vizibilitate şi nu poate interveni decât la intrarea principală în obiectiv, iar reşedinţa nu are camere de supraveghere conectate la cabina jandarmului sau alt sistem de alarmă care să atragă atenţia asupra faptului că se întâmplă ceva în interior. Pătrunderea în interiorul obiectivului nu s-a făcut prin zona supravegheată de jandarm”, se arată în comunicatul jandarmeriei.

Gheorghe Hagi a făcut o ofertă de două milioane pentru achiziţionarea definitivă a lui Ianis Hagi de la AC Fiorentina, dar italienii nu sunt de acord cu această sumă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!