Fotbal intern

Hagi se teme de Astra Giurgiu. „Regele” îl laudă pe Gigi Mulțescu

29.09.2018 | 16:28
Hagi se teme de Astra Giurgiu Regele il lauda pe Gigi Multescu

Antrenorul celor de la Viitorul Constanța, Gică Hagi, a avut mai multe cuvinte de laudă pentru antrenorul celor de la Astra Giurgiu, Gigi Mulțescu, cel care i-a luat locul lui Măldărășanu pe banca giurgiuvenilor.

„Regele” a ținut să scoată în evidență schimbările aduse de noul tehnician astral: „Întâlnim o echipă reactivă, care joacă fotbal, cu atacanți foarte buni, care marchează mult de când a venit domnul profesor Mulțescu. O echipă care nu a pierdut în acest campionat. S-au păstrat lucruri de la Măldărășanu, nea Gigi (n.r. Mulțescu) a știut ce trebuie să aducă în plus, pentru că are experiență. Le-a dat mai multă libertate în atac. Astra e o echipă periculoasă, care stă bine în teren și știe să atace. Așa că trebuie să avem grijă în ambele faze. Să ne impunem în ofensivă, să-i desfacem. Să fim și noi reactivi, iuți, să nu le lăsăm prea multe spații. Trebuie să facem un joc bun”, a spus Hagi, într-o conferință de presă.

Ce spun elevii lui Hagi, înaintea meciului cu Astra Giurgiu

„Sunt trei puncte importante și ne dorim să la câștigăm. Vreau să marcăm și să nu primim gol. Între noi și Astra au fost mereu meciuri bune. Câteodată am jucat noi mai bine, câteodată ei, au fost meciuri frumoase. Sunt douaă cluburi care au crescut mult în ultimul timp, au arătat bine și au devenit campioane”, a continuat antrenorul Viitorului.

Și elevii săi au vorbit frumos de formația astrală: „Jucăm acasă, unde suntem mai puternici, și încercăm să luăm trei puncte foarte importante în lupta pentru calificarea în play-off. Astra are jucători buni, cu multă experiență în prima liga, și un antrenor care a obținut rezultate peste tot unde a fost. Dar știm ce avem de făcut și vrem să câștigăm”, a spus Ianis Hagi.

Asta în timp ce Bogdan Țîru a zis că: “Trebuie să fim concentrați până la ultimul fluier. Am rămas acasă în această săptămână, nu am fost în lot pentru meciul din Cupă, ne-am antrenat și suntem bine pregătiți. Astra este o echipă bună, dar ne dorim victoria”. 

Partida dintre Viitorul Constanța și Astra Giurgiu se joacă duminică, 30 septembrie, de la ora 18:00. Partida va fi transmisă în format live video și de FANATIK.RO.