Fotbal intern

Gică Hagi, SHOW la conferinţa de presă: “O să ne bată oricine. De ce? Pentru că internet”

UPDATE / La conferinţa de presă, Gică Hagi a făcut show şi a vorbit despre situaţia fotbalului românesc: ...
22.11.2016 | 13:03
Gica Hagi SHOW la conferinta de presa O sa ne bata oricine De ce Pentru ca internet

UPDATE / La conferinţa de presă, Gică Hagi a făcut show şi a vorbit despre situaţia fotbalului românesc: 

“Am căzut în groapă. Ne-am dus în lumea a treia, în lumea a cincea. Cineva a spus-o în vară, Răzvan Lucescu, că sîntem în lumea a cincea. Nu tată, nu sîntem în lumea a cincea. Aţi făcut să ne perceapă lumea că sîntem în lumea a cincea. Noi nu înghiţim. Generaţia noastră nu înghite. Nu ne trezim. Vai de mama noastră”

“O să ne bată şi oricine. De ce ? Pentru că internet. Toţi cu tactică. Toţi au învăţat nişte lucruri şi am uitat de fotbalul nostru. Am uitat să selectăm care ştie fotbalul, care are personalitate. Înainte ne identificam cu nouari care marcau 40 de goluri pe sezon.”

“Şi acum… De ce? Păi, dacă 10 ani am jucat lungă şi pe a doua. De 10 ani am luat modelul italian şi am jucat lungă şi pe a doua. Lungă şi pe a doua. La revedere cu lungă şi pe a doua. Avem fundaş care o dă lungă şi dă-i bufa.”

VEZI VIDEO:


Gheorghe Hagi a fost mulţumit de egalul pe care Viitorul l-a obţinut împotriva lui Gaz Metan, scor 1-1. Antrenorul Viitorului l-a atacat pe Kyros Vassaras, pe fondul declaraţiilor grecului care spunea că fotbalul românesc e la un nivel modest:

“Un punct nu e ca o victorie. Sînt mulţumit de joc pînă la urmă. În prima parte am fost cam lenţi. Apoi, am crescut ritmul, am avut ocazii şi puteam cîştiga meciul. Au avut şi ei ocazii. În partea a doua am schimbat sistemul.

Am avut şi penalty clar, henţ în careu, dar asta e. Ritmul de echipă a fost mai slab, nu un anumit jucător. Nu am putut să îi dezechilibrăm, dar am făcut-o mult mai bine în repriza a doua. Cu Iancu vom vedea. Se luptă, o să aibă o pregătire bună. Eu cred că va fi bine.

Îmi vine să rîd de domnul Vassaras. Pe vremea noastră, grecii se mulţumeau cînd le dădeam 5. Acum, au ajuns să ne judece. Un arbitru vorbeşte de calitatea fotbalului? Am ajuns departe. Ne judecă oricine în termenii lor. Fotbalul românesc aici a ajuns. Ne merităm soarta. Va fi foarte greu să ne revenim. Eu v-am spus în vară că intrăm în groapă. 

Oricine judecă fotbalul românesc. Ne judecă anumiţi seniori care trebuiau să îşi vadă de ale lor. Campionatul e lung, e deschis. Steaua şi Astra sînt mai sus, în rest toate echipele sînt acolo 

Aurul României se găsteşte în tineri. Să vedem cine are capacitatea de a-i găsi pe cei mai buni. Obiectivul primordial e să avem o generaţie care să ne depăşească. Jucătorul român e talentat, bun. Noi am crescut într-un mediu de mare performanţă şi aşa am ajuns la performanţe”, a declarat Hagi după meciul cu Gaz Metan.

După primele 16 etape, Viitorul e pe locul 4, cu 27 de puncte, la egalitate cu Gaz Metan.