Hagi, atac frontal la Gigi Becali! „Eu nu sunt așa de…”

Ionut Neamţu    Alexandru Năstase   
în Viitorul
11/01/2019, 08:48
Hagi, atac frontal la Gigi Becali! „Eu nu sunt așa de…” GALERIE FOTO
Gheorghe Hagi a transferat deja doi jucători pentru FC Viitorul în această pauză competițională

Gheorghe Hagi nu a rezistat și a lansat un nou atac frontal la Gigi Becali! Totul s-a întâmplat la conferința de presă în care managerul Viitorului a anunțat al doilea transfer al iernii pentru echipa lui. Astfel, după brazilianul Eric, fosta campioană a reușit să-l înregimenteze și pe Andrei Târcoveanu. Jucătorul dat afară de Mircea Rednic de la Dinamo are acum ocazia să lupte pentru podium.

“Vor mai veni doi, trei jucători. Străini. Şi un singur român. Dar nu mai insistaţi, cu Gigi aflaţi transferurile, cu mine nu aveţi nicio şansă. Nu sunt aşa de … Eu n-am bani atât de mulţi ca să pot să-i iau pe cei mai buni. Eu trebuie să descopăr, eu trebuie să fiu hunter, trebuie să iau ceva la care nu se gândesc prea mulţi. Vor fi câteva surprize. Sper să fie surprize plăcute, să nu avem parte de surprize negative” , a declarat Gheorghe Hagi.

Hagi, atac frontal la Gigi Becali! Gheorghe Hagi in meciul de fotbal dintre FCSB si FC Viitorul, din etapa a XIX-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Municipal Nicolae Dobrin din Pitesti, luni, 10 decembrie 2018. © FOTO: Sport Pictures
Gheorghe Hagi a câștigat în trecut titlul de campion cu FC Viitorul

Hagi, atac frontal la Gigi Becali!

Gheorghe Hagi a fost cel care a insistat cel mai mult pentru transferul lui Andrei Târcoveanu. Mijlocașul a fost îndepărtat de la Dinamo după ce șefii și-au pierdut încrederea în el. Și Ionel Dănciulescu i-a atras atenția jucătorului că nu este pe un drum bun. ”Tîrco este de mic copil la echipa asta, plus că în preajma echipei mari este de 4-5 ani, dar nu s-a văzut niciun fel de progres la el. Sita cerne! El, dar și ceilalți care n-au reușit să se impună lasă locul altora”, a spus fostul atacant al grupării din Ștefan cel Mare despre jucătorul transferat de Viitorul.

Nu este pentru prima oară când Gheorghe Hagi îl ironizează pe Gigi Becali. Patronul roș albaștrilor l-a atacat și el în câteva rânduri pe managerul Viitorului, dar în ultima perioadă a spus că nu o să-i mai răspundă acestuia. De remarcat că Hagi este și nașul de cununie al latifundiarului din Pipera.

  • 5 este locul pe care îl ocupă FC Viitorul în clasamentul Ligii 1 Betano
Închide ×