Fotbal intern

Hagi, atac furibund la șeful Centrului de copii și juniori de la Dinamo! “Vrei să te acoperi în fața lui Negoiță?”

17.08.2018 | 22:09
Hagi atac furibund la seful Centrului de copii si juniori de la Dinamo Vrei sa te acoperi in fata lui Negoita

Hagi, atac furibund la șeful Centrului de copii și juniori de la Dinamo! Gsbriel Răduță a intrat în colimatorul Regelui după ce acesta a avut mai multe declarații la adresa Viitorului.

“Am ceva să-i spun directorului tehnic de la Dinamo. (n.r – Gabriel Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori). Data trecută l-am pus pe Burchel să-i răspundă, dar acum este plecat. Eu i-am felicitat când ne-au învins. A zis o dată, de două ori, dar uită un lucru. Ca să spui că ești cel mai bun trebuie să ai rezultate, să fii campion. Păi, câte am câștigat noi și câte ai câștigat tu? Vrei să te acoperi față de domnul patron Negoiță, să-i zici că muncești bine? Păi, ai jucat cu Viitorul! Cine-i Viitorul? Ai promovat 2-3 jucători la echipa mare? Păi, e logic, de ce te-a angajat Negoiță? Să promovezi jucători, nu? Dar de ce avem noi mai multe titluri? Asta este o problemă, domnu’ Negoiță! Noi suntem campionii României, avem 21 de titluri în 5 ani la juniori. Îi trimitem o scrisoare, să o citească. A ieșit el să vorbească. Nu-i frumos. Este rivalitate, ne place și suntem mândri că am venit lângă voi! În echipa noastră erau vreo 4-5 sub 21 de ani și am stat mereu sus. Nu locul 12 sau 14. Am fost în play-off. Așa că nu te mai lăuda, poate vrea domnul Negoiță mai mult!”, a declarat Gheorghe Hagi în conferința de presă de azi.

Hagi, atac furibund la șeful Centrului de copii și juniori de la Dinamo!

Gheorghe Hagi a vorbit înaintea confruntării cu Gaz Metan Mediaş din etapa a 5-a din Liga 1 Betano șidespre partida care va avea loc sâmbătă. Tehnicianul formaţiei constănţene revine pe banca tehnică după două runde în care a fost suspendat în urma eliminării suferite în partida cu Concordia Chiajna şi a surprins pe multă lume după ce a decis să îi lase în afara lotului pe Andrei Artean, Srdjian Luchin şi Vlad Achim.

“Regele” a explicat care sunt motivele pentru care cei trei jucători experimentaţi au rămas în afara lotului pentru partida cu Gaz Metan:“Am făcut un control medical care ne-a arătat acest lucru. Din analize a reieșit că există o stare de oboseală, nu sunt proaspeți și am decis să nu facă parte din lot pentru acest meci, pentru că nu vrem să riscăm vreo accidentare. Nu are nicio legătură cu randamentul, ci doar cu această stare de oboseală”, a explicat Hagi.

Hagi, laude pentru Drăguș

Denis Drăguş, noul star al celor de la Viitorul, a fost şi el în centrul discuţiilor la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Gaz Metan Mediaş. Hagi a vorbit despre jucătorul de 19 ani în termeni laudativi, dar nu a uitat să reamintească că fotbaliştii trebuie să muncească din greu pentru a putea ajunge la echipele de top.

“Drăguș a arătat că este atacant, dar nu se poate să-i iasă totul la fiecare meci. Atunci ar fi foarte, foarte bun și m-aș gândi la multe, multe milioane de euro. O să progreseze pentru că este deschis, învață. A debutat la seniori când avea 16 ani. Când vorbim despre cei tineri, trebuie să avem răbdare. Nu poți să le creezi permanent presiune, chiar dacă sunt responsabili. Vor crește. Câteodată vor juca extraordinar, altădată nu vor fi așa de inspirați, dar sunt foarte talentați și viitorul le aparține. Depinde de ei, pentru că în viață trebuie să știi să lupți, să înveți, să suferi ca să devii mai bun. Nu este de ajuns să ai talent, ambiția face diferența.”, a explicat Gică Hagi.

11 este poziția pe care o ocupă Viitorul în clasament