Fiorentina îi răspunde dur lui Hagi! ”Ianis nu a fost luat niciodată în calcul”

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal intern
12/02/2018, 18:19
Fiorentina îi răspunde dur lui Hagi! ”Ianis nu a fost luat niciodată în calcul”

Replica oficialului Fiorentinei a venit imediat, el declarând pentru Libertatea că Ianis Hagi nu a fost luat în calcul de niciunul dintre antrenorii formaţiei viola, deoarece se grăbea tot timpul.

”Antrenorii au fost cei care nu l-au folosit pe Ianis, nu eu. În mod sigur, n-a fost alegerea mea ca Ianis să nu joace la Fiorentina. L-am vândut pentru că nu era un jucător funcţional pentru Fiorentina”, a spus Pantaleo Corvino.

Gheorghe Hagi l-a acuzat pe Corvino nu a fost corect

”El s-a grăbit pur şi simplu şi nu a fost luat niciodată în calcul de antrenorii pe care i-a avut. Este un băiat foarte bun, cu multe calităţi tehnice, dar se grăbea. Nu trebuie să punem presiune pe tineri, pentru că nu toţi sunt pregătiţi să joace imediat. Dacă nu ai răbdare, este corect să mergi pe alte drumuri”, a afirmat italianul.

Gheorghe Hagi l-a acuzat după meciul cu Juventus Bucureşti, în care Ianis a marcat unicul gol, pe Pantaleo Corvino: ”Îi transmit că nu e frumos ce a făcut. Toţi din Firenze voiau să-l vadă pe Ianis. I-a dat reject. Nu e corect. La primavera, Ianis desena, picta. Ei nu l-au dezvoltat. Jucătorul se dezvoltă când joacă, nu când se antrenează. În meci înveţi, din greşeală”.

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.