Hagi, coleg cu Bale şi Kane într-o super echipă! “Un adevărat general”

Razvan Nicolae   
in Galerie foto
09/04/2018, 11:02
Hagi, coleg cu Bale şi Kane într-o super echipă! “Un adevărat general” GALERIE FOTO

Brad Friedel a fost invitat să aleagă jucătorii care pot intra într-un prim “11” perfect al său în ultimul număr al revistei FourFourTwo. Fostul internaţional american nu l-a uitat pe Gică Hagi, alături de care a jucat la Galatasaray, şi l-a inclus în echipă. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Schemeichel – K. Walker, Stam, L. King, Evra – Modric, Makelele – Hagi, Bergkamp, Bale – Kane, a fost echipa aleasă de Brad Friedel. “Am fost colegi la Galatasaray în 1996. Am fost pe banca de rezerve când SUA a jucat împotriva României la Campionatul Mondial din 1994, iar Hagi ne-a pus mari probleme. A fost superb la acel turneu final şi a fost unul dintre cei mai buni jucători de picior stâng din lume. Tehnica lui era incredibilă, mai ales când lovea mingea. Vedea ca nimeni altcineva ce urma să se întâmple. Era un adevărat general pe teren”, l-a caracterizat fostul portar.

Hagi, coleg pentru câteva luni cu Friedel

Gică Hagi şi Brad Friedel au fost pentru scurt timp colegi, în 1996. După Campionatul European din Anglia, “Regele” s-a transferat de la Barcelona la Galatasaray, în timp ce fostul portar american se pregătea să se întoarcă în ţara natală, unde a jucat la Columbus Crew.

Ştirea MOMENTULUI

Florentin Marinescu, declaraţii exclusive despre negocierile cu Gigi Becali!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×