Hagi crede că FCSB a dat lovitura cu un jucător pe care Gigi îl critică. “E cel mai bun!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
26/03/2018, 20:26
Hagi crede că FCSB a dat lovitura cu un jucător pe care Gigi îl critică. “E cel mai bun!”

Patronul şi antrenorul echipei FC Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, consideră că FCSB a dat lovitura în momentul în care l-a transferat pe Dragoş Nedelcu. Deşi fotbalistul în vârstă de 21 de ani trece prin momente dificile, “Regele” susţine că e cel mai bun mijlocaş central din România. 

”Eu ştiu de Nedelcu că cel mai bun mijlocaş central din România. Este opinia mea. El, ca mijlocaş, atingea la noi mingea între 100 şi 110 ori. E cel mai bun mijlocaş din România fără discuţii. Pe fapte, în ultimii ani. Când se duce la tineret, desenează. Tineretul e prea mic pentru el. Steaua n-a plătit degeaba banii ăia”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.

Gigi a plătit pentru Nedelcu 2.000.000 de euro

Dragoş Nedelcu a fost cumpărat de FCSB de la FC Viitorul Constanţa pentru aproximativ 2.000.000 de euro, dar mijlocaşul central în vârstă de 21 de ani nu a reuşit să-l impresioneze pe Gigi Becali, cel care nu a ezitat să-l critice.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×