Fotbal intern

Hagi, atac DELIRANT. Gigi, cap de listă. “S-a PLĂTIT contra noastră!”

Viitorul are un început ratat de campionat nereuşind să marcheze în ultimele 4 meciuri oficiale. Seceta din Liga 1 a ajuns la 388 de minute. Situaţia este extrem de tensionată la club, iar...
09.08.2017 | 00:09
Hagi atac DELIRANT Gigi cap de lista Sa PLATIT contra noastra
ADVERTISEMENT

Viitorul are un început ratat de campionat nereuşind să marcheze în ultimele 4 meciuri oficiale. Seceta din Liga 1 a ajuns la 388 de minute. Situaţia este extrem de tensionată la club, iar antrenorul Gheorghe Hagi a răbufnit la conferinţa de presă de după meciul cu FC Voluntari, încheiat cu un scor alb, 0-0.

Hagi declaratii Becali. Antrenorul Viitorului a vorbit pentru prima dată despre iniţiativa lui Gigi Becali de a contesta titlul la TAS şi nu l-a menajat deloc pe patronul Stelei. “Regele” a pus tunurile şi pe fani şi a declarat că a refuzat mai multe oferte în iarnă.

ADVERTISEMENT

Hagi declaratii Becali. “Ne-a stricat vara două luni. TAS, comedie!”

Hagi declaratii Becali. despre Gigi Becali: “Finul meu era supărat pe mine, că el e el şi altul nu mai e. E uite că a sărit hopa Mitică şi ţi-a luat campionatul. Te-ai supărat. Ce să fac, dacă n-ai fost în stare să câştigi. Ce să faci, frate? La banii pe care îi ai şi i-ai băgat, ce echipă şi ce fotbal poţi să joci. Dar să fie sănătos. Îl las să vorbească cu voi de acum încolo. Cu mine, când termină aia cu 21 de milioane, atunci o să vorbesc cu el. Că am 21 de milioane care nu m-au felicitat. Stau cu ăia care sunt şi după aia o să mă duc şi o să-i dau telefon. Până atunci să nu se aştepte. El cu drumul lui, eu cu al meu. Îi urez succes, dar asta e. Ne-a stricat vara două luni. TAS, comedie. Comedie!. Hai să stricăm. Gândită, frumos făcută, dar asta este, ce să facem”

despre oferte: “N-am vrut să plec de la echipă, deşi am avut oferte importante în iarnă. Eu vreau să rămân să-mi ajut jucătorii. Obiectivul meu e să producem fotbalişti şi să-i vindem. Eu formez jucători pentru cluburile din România. Chiar dacă mă duc în liga secundă n-am nicio problemă”

ADVERTISEMENT

despre galerie: “Aţi văzut prima etapă cu Gaz Metan? Mi-a dispărut galeria. M-am dat puţin la conducătorii ei şi i-am întrebat dacă s-au supărat că am luat campionatul. Mă minunez!”

despre obiectiv: “Obiectivul meu e să producem fotbalişti şi să-i vindem. Eu formez jucători pentru cluburile din România. Chiar dacă mă duc în liga secundă n-am nicio problemă”

ADVERTISEMENT

despre împrumutul de 300.000 de euro de la bancă pentru plata primelor: ”Şi Barcelona se împrumută la bănci. Ce este greşit în asta? V-am spus, nu sunt un om bogat. Eu mi-am băgat banii în copii… Nu sunt nici qatarez, nici chinez. Eu n-am datorii. Eu încerc să-mi fac datoria faţă de angajaţii mei. Indiferent dacă am luat sau nu acel împrumut, reţineţi un lucru: Hagi lucrează gratis”

despre conspiraţiile împotriva echipei sale: Anul trecut n-am luat un singur cartonaş roşu. Sezonul ăsta am luat două. Asta este, am produs minunea şi anul ăsta va fi mai greu. Anul trecut am fost cea mai dezavantajată echipă. Ce vor să facă, să ne distrugă? Tot ce a fost în vara asta, după ce am câştigat campionatul, totul a fost programat. Totul a fost făcut împotriva noastră, s-a plătit pentru asta. A fost urât ce s-a întâmplat în cele două luni. Urât de tot. Ce voiaţi să le fac? Să le spun jucătorilor să se dea la o parte să nu câştigăm campionatul? Şi a venit bomba, am câştigat campionatul”

ADVERTISEMENT

Hagi declaratii Becali. despre legea prin care primăriile pot aloca 5% din buget către cluburile sportive:Noi n-avem niciun fel de problemă (n.r. financiară), cred că suntem singurii. Bine, poate mai sunt cei cu primăriile. S-a dat şi o lege ”frumoasă” în România. Credeţi că vine cineva din Constanţa şi-mi dă ceva? Să vă spun ceva. După ce am luat titlul, nimeni din Constanţa, dar absolut nimeni nu m-a scos la o cafea să mă felicite”

ADVERTISEMENT