Fotbal intern

Hagi, desfiinţat! “Invidios! Eu şi tata am câştigat peste el şi Ianis!”

15.06.2018 | 16:09
Hagi desfiintat Invidios Eu si tata am castigat peste el si Ianis
ADVERTISEMENT

Hagi, desfiinţat. Alin Stoica nu l-a menajat pe Gică Hagi şi nu uită că “Regele” l-a dat afară de la Poli Timişoara.

Alin Stoica şi-a continuat seria atacurilor şi a dezvăluit pentru FANATIK,RO cu ce l-a supărat şi fostul mare căpitan al echipei naţionale a României, Gică Hagi. După ce a făcut dezvăluiri despre Anghel Iordănescu, fiul lui Tudorel Stoica a povestit un eveniment legat de colaborarea pe care a avut-o la Poli Timişoara cu fostul mare căpitan al echipei naţionale a României. Alin Stoica a fost anul trecut la un pas de o revenire în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Hagi, desfiinţat. “Invidios! Eu şi tata am câştigat peste el şi Ianis!”

Alin Stoica este convins că Hagi este invidios pe faptul că el şi Tudorel Stoica au trofee mai multe câştigate ca toţi foştii mari fotbalişti din România şi copiii acestora. “Vă rog să mă lăsaţi şi cu Gică Hagi. Nu m-a ajutat cu nimic. În România pe mulţi dintre foştii colegi ai tatălui meu îi roade rău de tot invidia. Nu le convine că eu şi tata avem împreună cele mai multe trofee cîştigate de tată şi fiu ca fotbalişti.

Aşa se întâmplă şi cu Gică Hagi. Păi eu cu tata am câştigat peste el şi Ianis. De ce vorbesc? Păi cu ce m-a ajutat pe mine Gică Hagi? Vă spun eu cu ce m-a ajutat. M-a dat afară de la Poli Timişoara. Şi ştiţi de ce? După ce a pierdut un meci, ca să se scoată la patron, m-a scos pe mine ţap ispăşitor şi m-a dat afară de la Timişoara. M-a dat afară sub pretextul că venise prietena mea la mine în cantonament. Mă doare că oamenii ăştia care mă cunosc de mic copil, am crescut sub ochii lor la antrenamentele lui tata de la Steaua, nu m-au ajutat mai deloc şi mi-au făcut destul rău”, a spus Stoica.

ADVERTISEMENT

CITEŞTE ŞI: Alin Stoica, atac devastator la Anghel Iordănescu. “Pocăitul are diavolul în el!”