Hagi, despre antrenorul care îl va înlocui: “Va fi fără frică”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
09/04/2018, 09:58
Hagi, despre antrenorul care îl va înlocui: “Va fi fără frică”

A cucerit trofeul de campion al României la doar şapte ani de când şi-a înfiinţat Academia de Fotbal, iar acum Gică Hagi îşi doreşte să facă pasul către o echipă de top, din Europa. În locul său la Viitorul va aduce un antrenor cu personalitate, care să fie respectat de jucători: 

“Pentru mine, există provocarea de a antrena o echipă mai puternică. Mă simt capabil să manageriez o echipă mare din Europa. Cine va veni în locul meu va fi un manager competitiv, dacă va fi să plec. Nu-mi fac probleme. Va fi fără frică şi va fi un antrenor care va promova tinerii, acesta fiind unul dintre obiective. Vom vedea ce va fi din vară.

“Antrenorii sunt responsabili de rezultate”

La Viitorul noţiunea de antrenor există şi antrenorul e respectat. Antrenorii trebuie să primească credit, ei trebuie să fie responsabili pentru rezultate”, a declarat Gică Hagi la un post de televiziune.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×