Fotbal intern

Cel mai urât moment pentru Hagi din 2017. “O mizerie!”

Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la FC Viitorul Constanţa, a dezvăluit care a fost cel mai urât moment din 2017.
30.12.2017 | 09:18
Cel mai urât moment pentru Hagi din 2017.
ADVERTISEMENT

Antrenorul şi patronul celor de la FC Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, s-a arătat degustat de acţiunea clubului FCSB, patronat de finul Gigi Becali, atunci când cele două formaţii s-au luptat pentru câştigarea titlului în sezonul 2016-2017. “Roş-albaştrii” au decis să meargă la TAS, dar Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a dat câştig de cauză “Regelui”.

Gheorghe Hagi îşi doreşte ca să uite de momentele în care s-a aşteptat decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne şi susţine că rivalii de la FCSB nu au putut să accepte că jucătorii tineri de la FCSB au fost mai buni şi au putut câştiga titlul din Liga 1 Betano.

Gheorghe Hagi: “Capul jos, înduri!”

“Cea mai mare mizerie! La asta nu mă aşteptam în fotbalul românesc. De aceea nu am vorbit şi nici nu vreau să vorbesc. E bine să se şteargă pentru că e o parte urâtă! Tot ce s-a construit în acele trei luni a fost să se şteargă ce am făcut noi bun. Nu a vrut să se accepte că nişte tineri buni, competenţi pot câştiga. S-au urmărit anumite lucruri. Dar, capul jos, cum m-a învăţat pe mine tata… Capul jos, înduri. Mergi înainte. E urât ce a fost.

ADVERTISEMENT

Lucruri care m-au dezgustat. Sunt sportiv, sunt puternic, dar problema mea nu e cât sufăr eu, ci la jucători. Să le iei bucuria după ce au muncit un an de zile. Cineva trebuia să tacă… Eu ţin supărarea două zile. Totul trece, iar eu am preferat să tac, să nu vorbesc. Nu am mai vorbit cu el (n.r. Gigi Becali) de atunci. Nu e supărare, prefer să tac”, a declarat Gheorghe Hagi la Telekom Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri