Fotbal intern

Hagi despre Dan Petrescu: „Nu-l mai plângeți. Aș fi vrut și eu să iau două milioane în șase luni și să mă întorc”

26.11.2018 | 16:59
Hagi despre Dan Petrescu Nul mai plangeti As fi vrut si eu sa iau doua milioane in sase luni si sa ma intorc

Gheorghe Hagi îl așteaptă din nou pe Dan Petrescu în fotbalul românesc, după ce acesta nu a salvat-o pe Guizhou de la retrogradarea în cea de-a doua ligă chineză. 

Chiar dacă în acest moment nu a existat un anunț oficial în privința demiterii lui Dan Petrescu de la Guizhou Hengfeng, patronul echipei a lăsat să se înțeleagă faptul că antrenorul român nu va mai continua pe banca acestei echipe.

Hagi despre Dan Petrescu

Hagi nu este deloc îngrijorat însă de situația fostului său coleg din Generația de Aur, despre care spune că ar fi încasat nu mai puțin de două milioane de euro în perioada petrecută în China.

“Aş vrea să mă duc şi eu afară să stau şase luni să iau două milioane şi să mă întorc. Îl plângeţi voi pe Petrescu… Lăsaţi-l că e bine. A câştigat campionatul. Dacă vine, va fi mai frumos campionatul” – a spus Gheorghe Hagi.

Ce discuție a avut Hagi cu Butragueno

Gică Hagi a vorbit cu Emilio Butragueno
Gică Hagi a vorbit cu Emilio Butragueno

În același timp, managerul de la Viitorul a dezvăluit o discuție purtată cu legendarul Emilio Butragueno, care a rămas surprins de faptul că Hagi investește toți banii săi în proiectul de la Ovidiu.

“Meritul meu e unul singur. Că am avut curajul şi cel mai bun lucru făcut e acea Academie. Am luat-o de jos. Am avut puterea să mă întorc de la Real Madrid şi de la Barcelona la Săcele, la Ovidiu, la Constanţa pe câmp. Pe mine m-au crescut alţii. Eram obligat să fac lucrul ăsta. Să vin acasă. Am vorbit cu Butragueno. M-a întrebat cine bagă bani? I-am zis nu. Îi bag eu”.

Viitorul a cucerit titlul în Liga 1 Betano în urmă cu doi ani, iar în acest sezon lucrurile merg din nou grozav. Constănțenii ocupă locul 3, la patru puncte de CFR Cluj și la două puncte în urma celor de la FCSB.