Fanatik Show

“Sănmărtean e de excepţie, dar a dat puţin în carieră!”

Gheorghe Hagi crede în victoria Stelei de pe terenul lui Dinamo Kiev, chiar dacă jucătorii ucrainieni sînt mult mai bine cotaţi decît elevii lui Gâlcă. Fostul decar şi tehnician al campioanei...
01.10.2014 | 17:38
Sanmartean e de exceptie dar a dat putin in cariera

Gheorghe Hagi crede în victoria Stelei de pe terenul lui Dinamo Kiev, chiar dacă jucătorii ucrainieni sînt mult mai bine cotaţi decît elevii lui Gâlcă. Fostul decar şi tehnician al campioanei Ligii 1 a dezvăluit, la FANATIK SHOW, avantajul imens pe care steliştii îl au faţă de formaţia din Ucraina.

Hagi a dezvăluit, în cadrul emisiunii FANATIK SHOW, că diferenţa în meciul de joi seară poate fi făcută de Lucian Sănmărtean, unul dintre “geniile” fotbalului românesc, care însă a avut perioade nefaste de-a lungul carierei. “Dinamo Kiev este o echipă foarte bună, Steaua are o deplasare grea, însă pot scoate un rezultat bun. Este capabilă să cîştige la Kiev, are jucători excelenţi în toate compartimentele. Steaua are parte de respectul adversarului şi are un atuu important, au cîştigat acolo! Nu este un meci contra Realului sau Barcelonei, este Dinamo Kiev. Trebuie cîştigat meciul! Sănmărtean joacă foarte bine, spectatorii îl motivează pe Lucian să facă diferenţa. Este un jucător matur acum, la Steaua. A dat puţin în carieră, dar rămîne un jucător excepţional. Dacă oferea mai mult, puteam să vorbim de o nouă generaţie de aur, dar, din păcate, ei nu au fost unde am ajuns noi”, a afirmat “Regele”.

“13 echipe se bat pentru retrogradare”

Înfrîngerea Viitorului în faţa Petrolului, scor 1-3, după ce echipa antrenată de Gheorghe Hagi a condus cu 1-0,  nu l-a demoralizat psihic pe finanţatorul şi antrenorul echipei constănţene. “Porto a arătat că are jucătorii care stau bine din punct de vedere mental, iar cei de la Şahtar se credeau învingători. Aşa ni s-a întîmplat şi nouă cu Petrolul, dar experienţa lor şi lipsa de luciditate a noastră au dus la scorul de pe tabelă. A doua zi o iei de la capăt, nu ai ce să faci. Pasiunea mă ajută să o iau de la capăt, trebuie să mă încarc şi să mă regăsesc în persoana puternică a doua zi. Sînt patru-cinci echipe care se bat la titlu, restul se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Trebuie să creştem în joc şi să fim mai atenţi, deşi faptul că ne-am bătut de la egal la egal cu cei de la Petrolul mă face să cred că o să rămînem. Nu o să cedăm în nici un meci, niciodată nu o vom face”, a încheiat Hagi la FANATIK SHOW.

 

“”