Cele mai citite

Terim îl vrea pe Hagi! Ianis, în drum spre Galata

Noul antrenor de la Galatasaray, Fatih Terim, nu uită că perioada cea mai glorioasă din cariera sa de antrenor l-a avut în prim plan pe Gică Hagi, între 1996-2000. Acum Terim vrea din nou un Hagi în echipa sa, pe Ianis, care e decis să plece de Fiorentina.
23.12.2017 | 13:44
Terim îl vrea pe Hagi! Ianis, în drum spre Galata
ADVERTISEMENT

Fatih Terim e din nou Împăratul la Galatasaray. A descălecat pentru a patra oară la clubul unde a cunoscut cele mai mari performanţe ale carierei, atât ca jucător, cât şi ca antrenor. Ca antrenor, apogeul a venit în vara anului 2000, când Galata lua Cupa UEFA, după finala la lovituri de departajare cu Arsenal. Din acea echipă cele mai importante piese erau doi români, Gică Hagi şi Gică Popescu.

Anii au trecut şi Terim a fost rechemat să salveze corabia Cim Bom, care lua serios apă în urma seriei de rezultate negative cu croatul Igor Tudor la timonă. Terim e un antrenor foarte iubit în Turcia şi fanii Galatei au toată încrederea că va rezolva problemele existente.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi mai e dorit şi de două cluburi din Serie B

Împăratul vrea să lucreze din nou cu Hagi. Nu e vorba de regele Hagi, cel care i-a fost elev, ci de fiul său, Ianis, care de un an şi jumătate de când este la Fiorentina abia a adunat o repriză per total în două meciuri oficiale, jucate sezonul trecut, sub comanda lui Paulo Sousa. Acum, cu Stefano Pioli a frecat doar banca.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Ianis va pleca sigur în acestă iarnă, cel mai probabil sub formă de împrumut pe şase luni E dorit în Serie B, la Pescara şi Empoli, dar tatăl său nu prea ar fi încântat cu eşalonul secund, deşi el însuşi înainte de Mondialul din 94 a evoluat la Brescia lui Mircea Lucescu. Varianta Galatasaray sună cel mai bine, împrumut pe şase luni, cu drept de opţiune de cumpărare după aceea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri