Fotbal intern

Hagi este impresionat de o adversară: „Pentru mine, Craiova e Brazilia! Mi-a plăcut mereu spiritul oltenilor”

22.03.2019 | 22:54
Hagi este impresionat de o adversara Pentru mine Craiova e Brazilia Mia placut mereu spiritul oltenilor

Gheorghe Hagi este impresionat de ascensiunea pe care U Craiova a avut-o în ultimii ani în fotbalul românesc. Managerul de la Viitorul compară pasiunea oltenilor pentru fotbal cu cea a brazilienilor. 

Hagi este impresionat de o adversară

Mai mult, Hagi dezvăluie că temperamentul său se aseamănă cu cel al oamenilor din acea zonă. „Regele” recunoaște în același timp că echipa din Bănie încă nu și-a atins nivelul maxim pentru a putea câștiga titlul în Liga 1 Betano.

„Pentru mine, Craiova e Brazilia. Regiunea care produce cei mai mulți fotbaliști. Cum produc brazilienii fotbal, joacă și în picioarele goale, au orgoliu, au mândrie. Mi-a plăcut mereu spiritul oltenilor. Cântecul pe care îl au e fabulos. Temperamentul meu e ca al lor. Acum sunt foarte bine organizați, au făcut progres de la an la an, dar le mai lipsește ceva momentan. Au și suporteri, și stadion. Au nevoie de răbdare că vor reuși. Păcat că nu mai sunt alte 3-4 echipe așa în România.

Hagi a fost prezent la inmormantarea lui Balaci
Hagi a fost prezent la inmormantarea lui Balaci

Noi am crescut cu Balaci, cu Dobrin. Pe Balaci l-am prins în 84 la echipa națională, dar apoi s-a accidentat la genunchi. Era normal să mă duc la el la înmormântare” – a spus Gheorghe Hagi la Digisport.

După ce a încheiat sezonul precedent pe locul 3 și a câștigat Cupa României, U Craiova se află pe locul 2 în acest moment în campionat, dar și în semifinalele Cupei, acolo unde se va duela tocmai cu Viitorul. Oltenii sunt la patru puncte în urma liderului CFR Cluj și au parte de un meci decisiv în următoarea rundă, când vor juca în deplasare cu FCSB.