ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Hagi a fost la închisoare la Popescu: “Gică e foarte bine. S-a bucurat”

Într-o conferinţă de presă organizată astăzi, Gică Hagi a vorbit despre vizita pe care a efectuat-o împreună cu o parte dintre componenţii ”generaţiei de aur”  la Penitenciarul Rahova,...
Autor: Mirela Apostol | 09.10.2014 | 14:07
Hagi a fost la închisoare la Popescu:

Într-o conferinţă de presă organizată astăzi, Gică Hagi a vorbit despre vizita pe care a efectuat-o împreună cu o parte dintre componenţii ”generaţiei de aur”  la Penitenciarul Rahova, acolo unde se află închis Gică Popescu. ”Regele” a declarat că el însuşi a fost cel care a organizat această acţiune, cu ocazia zilei de naştere a fostului său coleg.

ADVERTISEMENT

Am fost la el, i-am făcut o surpriză, am rămas încîntat de felul în care l-am gasit. L-am făcut sa mai uite de situaţia lui. Am si rîs, am glumit, aşa cum faceam în cantonamente. Eu am venit cu ideea şi i-am convins şi pe ceilalţi să mergem. Cine a putut a venit, inclusiv Chivu. Popescu era foarte bine şi a fost bucuros, fericit. E un luptator, arată bine, munceste, se antreneaza… Am petrecut dimineata împreună. La prima ora, cînd voi dormeati, noi am mîncat o felie de tort. Am vorbit despre noi, despre momentele noastre de glorie, ne-am adus aminte cum sărbătoream pe vremuri împreună aceste zile de naştere, în cantonamente. Eram un grup strîns, unit”. El rămîne un produs de valoare al fotbalului românesc şi se va întoarce cu siguranţă în fotbal.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!