Hagi, furibund: "S-a spus că atac Federaţia. Plec, m-am săturat"

Gheorghe Hagi, FRF, Viitorul, Astra

Gheorghe Hagi a declarat după egalul cu Astra că vrea să plece din ţară. "Regele" a declarat că vrea să părăsească ţara, iar o zi mai târziu a explicat şi motivele pentru care vrea să plece.

Gheorghe Hagi a declarat după meciul Viitorului cu Astra, scor 1-1, că vrea să părăsească România din cauza situaţiei dificile din fotbalul românesc. O zi mai târziu, "Regele" a intrat în direct la un post tv pentru a clarifica ceea ce voia să spună: 

"Acum două zile înainte de meci am făcut o conferinţă de presă şi am vorbit despre problemele fotbalului românesc. Nu este vorba de un club sau ceva. Am vorbit în numele fotbalului românesc. Vorbiţi de ce a spus Gică Hagi.

Unde toţi în lume se dezvoltă, în România sunt mai puţine terenuri, mai puţine echipe şi multe, multe probleme. Fiecare aţi pomenit aceste lucruri. Sunt probleme acute pentru că fotbalul românesc a ajuns unde a ajuns. 

"Vreau să plec că m-am săturat" 

Înotdeauna mi s-a spus că atac Federaţia, că arunc bomba, că nu ştiu ce. Am şi eu dreptul să îmi dau cu părerea, ca fost mare jucător. Dacă eu am greşit cu ceva, îmi cer scuze. Realitatea fotbalului românesc mă interesează.

Am încercat să îmi fac datoria faţă de jucători, de angajaţi, dar nu am vorbit despre alte cluburi. Hagi vrea să plece pentru că s-a săturat. Peste tot în lume există finanţare, iar în România primim zero euro intern. Eu ies din orice discuţie pentru că îmi doresc ca noul preşedinte vreau să îmi prezinte ce proiect are în următorii 5 ani. Nu despre alegeri", a spus Hagi la un post tv.