Hagi mai scoate un "produs" la export. "Îl vindem afară, nu întărim adversarele"

Gica Hagi, Viitorul Constanta, George Tucudean, transfer

Un alt fotbalist al Viitorului Constanţa e pe picior de plecare. Gică Hagi ar dori să-şi vândă vedeta în străinătate pentru a nu întări adversarele din Liga 1 Betano.

Ultimele rezultate pozitive ale Viitorului Constanţa, dar mai ales prestaţiile de calitate ale fotbaliştilor de valoare din lotul lui Gheorghe Hagi, i-au readus pe aceştia în atenţia cluburilor europene. Nu e vorba doar de Cristi Ganea, dorit de Athletic Bilbao, ci şi de atacantul naţionalei, George Ţucudean.

"Vârful" în vârstă de 26 de ani a fost ofertat de liderul CFR Cluj, dar oficialii campioanei nu vor să întărească o contra-candidată în lupta pentru titlu, ci iau în calcul doar oferte primite din străinătate. "Nu avem un fax care să bâzâie tot timpul cu oferte, dar sunt cluburi care-l vor. George e la apogeul carierei şi a făcut un sezon excelent. Golul cu Craiova a circulat pe canalele europene. Totuşi, pentru el ar fi mai bine afară, nu să întărească o contracandidată", a declarat directorul general Cristi Bivolaru.

Hagi i-a relansat cariera lui Ţucudean

George Ţucudean e unul dintre fotbaliştii în mare formă în acest sezon, reuşind să înscrie 8 goluri, care l-au ajutat să reintre şi în circuitul echipei naţionale. Fotbalistul născut la Arad a fost convocat de Cosmin Contra la acţiunile din această toamnă, fiind chiar titular în amicalul cu Olanda.

În cariera sa, Ţucudean a evoluat la UTA, Dinamo, Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureş, Pandurii şi Viitorul. Atacantul are în palmares un titlu de campioană, o Cupă şi o Supercupă la FCSB, un titlu la Viitorul şi o Cupă şi o Supercupă la Dinamo.