Hagi mai scoate un “produs” la export. “Îl vindem afară, nu întărim adversarele”

George Heisu   
in Fotbal intern
06/12/2017, 10:13
Hagi mai scoate un “produs” la export. “Îl vindem afară, nu întărim adversarele”

Ultimele rezultate pozitive ale Viitorului Constanţa, dar mai ales prestaţiile de calitate ale fotbaliştilor de valoare din lotul lui Gheorghe Hagi, i-au readus pe aceştia în atenţia cluburilor europene. Nu e vorba doar de Cristi Ganea, dorit de Athletic Bilbao, ci şi de atacantul naţionalei, George Ţucudean.

“Vârful” în vârstă de 26 de ani a fost ofertat de liderul CFR Cluj, dar oficialii campioanei nu vor să întărească o contra-candidată în lupta pentru titlu, ci iau în calcul doar oferte primite din străinătate. “Nu avem un fax care să bâzâie tot timpul cu oferte, dar sunt cluburi care-l vor. George e la apogeul carierei şi a făcut un sezon excelent. Golul cu Craiova a circulat pe canalele europene. Totuşi, pentru el ar fi mai bine afară, nu să întărească o contracandidată”, a declarat directorul general Cristi Bivolaru.

Hagi i-a relansat cariera lui Ţucudean

George Ţucudean e unul dintre fotbaliştii în mare formă în acest sezon, reuşind să înscrie 8 goluri, care l-au ajutat să reintre şi în circuitul echipei naţionale. Fotbalistul născut la Arad a fost convocat de Cosmin Contra la acţiunile din această toamnă, fiind chiar titular în amicalul cu Olanda.

În cariera sa, Ţucudean a evoluat la UTA, Dinamo, Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureş, Pandurii şi Viitorul. Atacantul are în palmares un titlu de campioană, o Cupă şi o Supercupă la FCSB, un titlu la Viitorul şi o Cupă şi o Supercupă la Dinamo.

Închide ×