Authors

Hagi, gata să plece de la Viitorul. Ofertat de o echipă de UCL

23.04.2018 | 11:36
Hagi gata sa plece de la Viitorul Ofertat de o echipa de UCL

Gică Hagi, gata să plece de la Viitorul. “Regele” este dorit de Legia Varşovia, echipa care ocupă locul 3 în Polonia, cu 57 de puncte, cu numai un punct în spatele lui Lech Pozanan. Gică Hagi a recunoscut că există interes din partea polonezilor şi a dezvăluit ce l-ar putea convinge să plece de la Viitorul Constanţa la vară.

“Dacă voi semna cu Legia? Orice echipă care participă în Europa are şansa să obţină semnătura mea. E interesant, încă nu ştiu”, Gică Hagi, patronul şi antrenorul echipei FC Viitorul Constanţa, conform sport.onet.pl. 

Hagi e gata să plece de la Viitorul, dar şi Iordănescu e pe lista polonezilor

Pe lista celor de la Legia Varşovia se mai află şi Edward Iordănescu, antrenor liber de contract după despărţirea de Astra Giurgiu. “Iordănescu, fiul cel mare al legendarului Anghel Iordănescu, a avut un sezon de succes cu Astra, a făcut o treabă bună şi a fost ales cel mai bun antrenor al sezonului regulat. Totuşi, la începutul lunii aprilie şi-a reziliat contractul cu Astra pentru că nu a mai putut lucra cu excentricul său patron”, scrie Eurosport Polonia. (Vezi aici detalii)

Anunţul apărut în presa din Polonia legătură cu interesul celor de la Legia Varşovia pentru Gică Hagi.
Anunţul apărut în presa din Polonia legătură cu interesul celor de la Legia Varşovia pentru Gică Hagi.

Legia Varşovia are 12 titluri în palmares

Legia Varşovia este campioana ultimilor doi ani din campionatul Poloniei şi are 12 titluri în palmares. Posibilitatea ca Gheorghe Hagi să plece de la FC Viitorul Constanţa la finalul sezonului 2017-2018 este foarte mare. “Regele” a susţinut de mai multe ori în ultima perioadă că îşi doreşte să plece din Liga 1 Betano şi că ar accepta o ofertă din străinătate.

În vârstă de 53 de ani, Gheorghe Hagi a echipa naţională a României în perioada septembrie 2001 – decembrie 2001, dar şi echipe precum Bursaspor, Galatasaray, Poli Timişoara şi Steaua Bucureşti. Din septembrie 2014 se află pe banca tehnică a Viitorului.

Tags: