Fotbal intern

Gheorghe Hagi i-a supărat pe italienii de la Fiorentina!

Gheorghe Hagi insistă să-l readucă pe fiul său în Liga 1 Betano. Modul în care a acţionat i-a luat prin surprindere pe jurnaliştii italieni. Dacă nu era vorba de fiul ”Regelui” şi un procent dintr-un viitor transfer al lui Ianis, conducătorii Fiorentinei nu ar fi fost la fel de binevoitori.
16.01.2018 | 16:15
Gheorghe Hagi i-a supărat pe italienii de la Fiorentina!
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a făcut eforturi deosebite pentru a-l transfera înapoi pe fiul său la Viitorul. Nu a însoţit echipa în cantonamentul din Antalya şi s-a dus la Florenţa pentru a negocia întoarcearea lui Ianis în Liga 1 Betano. Aceste insistenţe nu au fost bine văzute de jurnaliştii de la Firenze Viola: “A fost o metodă care, dacă n-ar fi vorba de Ianis Hagi, nu ar fi fost deloc pe placul Fiorentinei, care vrea să-i dea drumul, dar solicită procente dintr-un eventual viitor transfer”.

Ianis Hagi nu a bifat decât 54 de minute în tricoul Fiorentinei într-un sezon şi jumătate, în partidele Fiorentina – Pescara (2-2) şi Cagliari – Fiorentina (3-5). “Ianis Hagi n-a reuşit într-un an şi jumătate petrecut la Fiorentina să crească şi să devină un jucător de bază în echipa mare. Astfel, tatăl său, cu o acţiune de forţă, a decis să-l aducă înapoi”  au mai adăugat italienii.

ADVERTISEMENT

Ce i-a supărat cel mai tare pe jurnaliştii italieni a fost faptul că Gheorghe Hagi s-a grăbit să anunţe  transferul înapoi la Viitorul  şi, mai mult de atât, l-a folosit într-un meci amical (Viitorul – Skenderbeu 1-1) fără ca cele două cluburi să se fi înţeles.

În actualul sezon, Ianis nu a bifat niciun minut în tricoul viola.

El a jucat mai mult la echipa de tineret, Fiorentina Primavera. În 19 apariţii a marcat 7 goluri şi a oferit 3 pase de gol.  În tricoul Viitorului, în toate competiţiile interne, a strâns 39 de apariţii, marcând 4 goluri şi oferind 2 pase de gol.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri