Fotbal intern

Hagi, atac şoc la Contra: “Convocăm după telefoane, Cosmine? This is Romania!”

12.05.2018 | 01:06
Hagi atac soc la Contra Convocam dupa telefoane Cosmine This is Romania

Gică Hagi l-a făcut cu ou și oțet pe Cosmin Contra, la finalul partidei câștigate de Viitorul cu 1-0 în fața lui Poli Iași. „Regele” îi reproșează lui Contra că ignoră jucătorii formației sale și că face convocările în funcție de telefoanele pe care le primește:

„De ce nu e Ianis la națională? Că e băiatul meu? Ganea e cel mai bun fundaș stânga! De ce nu e convocat? Știe selectionerul.. dacă face el convocările! Ce trebuie să facem? Să dăm și noi telefoane cum fac alții, care au interese, ca să se facă convocările corect? Reflectează, Cosmine! El nu trebuie sa ma sune pe mine sau eu pe el, ci trebuie sa ii convoace pe cei mai buni! Asta e treaba lui! Vedem alt fotbal, Cosmine, nu confunda lucrurile! Campionii creează campioni și noi suntem campionii României, a spus Hagi, pentru Telekom Sport.

Hagi, ironii pentru Contra: „Naționala e prea valoroasă pentru lotul lui Viitorul”

Chestionat pe aceeași problemă de o altă televiziune, Gică Hagi l-a ironizat pe Cosmin Contra: „Noi muncim, noi facem, încercăm să facem bine, Cicâldău e la lot, suntem mulțumiți că el a ajuns acolo. Pe viitor vom avea și alții. Contra face convocările, noi muncim, nu ne interesează pe cine convoacă el. Cred că Viitorul ar fi meritat mai mulți jucători, fiindcă noi suntem campioana României și locul 3 sezonul ăsta. Dar probabil naționala României e prea valoroasă pentru lotul lui Viitorul. This is Romania!”

Cosmin Contra a anunțat lotul lărgit pentru amicalele cu Chile și Finlanda. Din cei 28 de jucători, „Guriță” a chemat la lot numai un singur fotbalist al campioanei, pe Alex Cicâldău.