Fotbal intern

Hagi îl laudă Bicfalvi: “E unul dintre cei mai buni mijlocaşi români!”

Gheorghe Hagi a vorbit într-o conferinţă de presă despre tinereţea sa, dar şi despre Viitorul, echipa naţională şi Eric Bicfalvi. "Steaua e o comoară! Sigur nu este nimic, decît atunci...
04.12.2014 | 13:38
Hagi il lauda Bicfalvi E unul dintre cei mai buni mijlocasi romani

Gheorghe Hagi a vorbit într-o conferinţă de presă despre tinereţea sa, dar şi despre Viitorul, echipa naţională şi Eric Bicfalvi. “Steaua e o comoară! Sigur nu este nimic, decît atunci cînd ai gaze şi petrol în curte şi poţi plăti pe cine vrei, cu cît vrei. Cînd eşti echipă mică, la fel ca Mioveni, e posibil să cedezi pe final, pentru că apare dezorganizarea. Am păţit şi noi aşa. Cînd eram mic, m-a luat şi pe mine valul şi am semnat pentru trei echipe! Se întîmplă. Pînă la urmă am rămas la Sportul, o echipă studenţească, frumoasă, nu regret nimic. Pînă în momentul de faţă, Ianis a făcut mai bine decît mine. Trebuie să se menţină la acelaşi nivel, să urce tot mai sus, să aibă ambiţie”.

“Dacă Eric Bicfalvi se va impune la echipa naţională, reprezentativa va cîştiga un jucător. Este unul dintre cei mai buni şi talentaţi mijlocaşi pe care îi are fotbalul românesc. Este bun recuperator, dar şi pe faza ofensivă se descurcă foarte bine. Mai dă şi goluri din cînd în cînd. La U21 a fost printre cei mai buni, nu ştiu de ce a dispărut apoi din peisaj. La Steaua era foarte tînăr, poate că avea nevoie de mai multă susţinere, să capete încredere, pentru a reuşi să se impună”.

“Echipa naţională are antrenor, aşa că nu cred că se pune problema să vină Dan Petrescu selecţioner. El are un salariu mare, o duce bine, vin Sărbătorile acum… Are o cotă financiară şi este clar că nu poate veni acum în România. Cînd pui în balanţă ofertele din străinătate şi cea din România, îţi dai seama că diferenţa este una mare”.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!