News

Hagi ÎMPLINIT! Kira debutează ca actriţă pe marile ecrane, după ce Ianis a marcat la prima atingere de balon la Genk. VIDEO

27.07.2019 | 15:32
Hagi IMPLINIT Kira debuteaza ca actrita pe marile ecrane dupa ce Ianis a marcat la prima atingere de balon la Genk VIDEO

Ianis Hagi a dat gol la primă atingere de balon în campionatul belgian, iar Kira Hagi a anunțat și ea tot în aceeași zi că va debuta în curând pe marile ecrane într-un film despre cum poate credința să învingă tortura. Un regizor născut aproape de Constanța, Toma Enache, a făcut ieri publice primele imagini ale filmului ”Între chin și amin”, ce are ca temă fenomenul reeducării de la Pitești în timpul perioadei comuniste. Lansarea peliculei va avea loc pe 1 octombrie, la Cinema PRO.

Hagi ÎMPLINIT! Kira debutează ca actriţă pe marile ecrane

”Să vorbești despre fenomenul Pitești nu e ușor, dar să produci un film pe această temă este chiar complicat, întrebați-l pe Toma Enache. Cât despre întruchiparea unor personaje care puteau fi reale, ce mai să zic? Vă invit pe voi să ne dați note. Ne vedem la Cinema?”, spune Kira Hagi.

Filmul arată povestea unui tânăr compozitor, Tase Caraman, proaspăt logodit, care ajunge în închisoare pentru a fi reeducat și pentru a se lepăda de Hristos. Experimentul este condus de Ciumău, șeful penitenciarului. Prin credință, compozitorul supraviețuiește torturilor și compune cântecul ”Odă lui Dumnezeu”. Filmările au fost realizate în satul Corbu din județul Constanța și la închisoarea Jilava.

Ianis Hagi, gol la debut pentru Genk

Fratele Kirei Hagi, Ianis, performează la rândul său în fotbal. Recent transferat în Belgia, la Genk, fiul “Regelui” a reușit să înscrie golul victoriei echipei sale la prima atingere de balon. Introdus în minutul 74 al meciului cu Kortrijk, Ianis Hagi s-a făcut rapid remarcat și a dat gol cu un șut din interiorul careului.

Ianis Hagi este cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Viitorul l-a vândut pentru aproximativ 10 milioane de euro. Tatăl său a fost alături de el în prima etapă a campionatului belgian și i-a purtat noroc. Genk este calificată și în grupele UEFA Champions League și Ianis este așteptat să evolueze pe cea mai mare scenă a fotbalului mondial.

Tags: