Fotbal intern

Hagi, înainte de meciul cu Vitesse: “Poate vom produce surpriza”

23.07.2018 | 08:35
Hagi inainte de meciul cu Vitesse Poate vom produce surpriza

Hagi, înainte de meciul cu Vitesse, din turul II preliminar Europa League. Viitorul Constanţa a fost învinsă în etapa de debut a sezonului 2018 – 2019 de nou-promovata Dunărea Călăraşi, scor 1-0, iar “Regele” spune că aşa cum trupa lui Dan Alexa i-a bătut pe ei, poate aşa vor reuşi să se impună şi elevii săi în faţa olandezilor.

Viitorul Constanţa a trecut de Racing Luxemburg în turul I preliminar, urmând ca joi să evolueze în faza următoare. Hagi a vorbit despre meciul cu Vitesse şi atrage atenţia că va fi foarte dificil:

Hagi, înainte de meciul cu Vitesse

“Va fi greu împotriva olandezilor. Cum ne-a bătut Călăraşiul azi, aşa poate vom produce şi noi surpriza joi. Am evoluat la fel ca-n partida din Europa League. Va fi foarte dificil cu Vitesse. Dacă jucăm la fel, vom avea probleme“, a spus Gică Hagi despre partida cu Vitesse.

Viitorul Constanţa a debutat cu victorie în Europa League, după ce s-au impus în deplasare în faţa luxemburghezilor, cu scorul de 2-0. La Ovidiu, foştii campioni ai României au remizat, iar Gică Hagi a fost foc şi pară pe jucătorii săi. La fel s-a întâmplat şi acum, după meciul din campionat, când a spus că în cazul în care elevii săi vor evolua joi la fel cum au făcut-o cu Dunărea Călăraşi, atunci vor avea probleme.

Hagi, înainte de meciul cu Vitesse. Gheorghe Hagi reacţionează în timpul  meciului de fotbal dintre FC Viitorul şi Dunarea Călăraşi din prima etapă a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Central din Ovidiu, duminică, 22 iulie 2018.
Hagi, înainte de meciul cu Vitesse. Gheorghe Hagi reacţionează în timpul meciului de fotbal dintre FC Viitorul şi Dunarea Călăraşi