Hagi, încrezător înainte de debutul în Europa: “Ne vom impune stilul şi filozofia”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
26/07/2016, 10:19
Hagi, încrezător înainte de debutul în Europa: “Ne vom impune stilul şi filozofia”

Viitorul va întîlni Gent în turul trei preliminar al Ligii Europa. Gheorghe Hagi a prefaţat confruntarea cu belgienii şi promite că echipa sa va da totul pentru calificare:

“Am căzut cu un club foarte mare. Mare în sensul că au un lot mult mai experimentat decît noi, plus avantajul că au mai jucat în Europa. Totuşi, noi avem multă încredere în noi. Vrem să ne facem jocul nostru, să ne impunem stilul şi filozofia de joc! O să încercăm să facem o figură frumoasă, pentru că nu avem nimic de pierdut.

Ne respectăm adversarul, însă nu vom fi victime sigure. Dacă vom face o figură frumoasă acolo, vom avea un retur interesant. Mergem să dăm goluri, pentru că doar aşa te poţi gîndi la calificare”, a spus Hagi.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×