Hagi intervine în războiul lui Gigi cu CSA: "Să facă parteneriat!"

STEAUA. Gheorghe Hagi este de partea lui Gigi Becali în războiul pe care îl are cu CSA. "Regele" spune că cele două părţi ar trebui să facă un parteneriat pentru binele suporterilor.

"Steaua rămâne Steaua. Echipa asta trebuie să meargă în continuare. Brandul Steaua cu Gigi Becali a fost la cel mai înalt nivel, a întreţinut acest brand. A adăugat multe trofee şi performanţe.

Eu i-aş cere să facă parteneriat cu Armata şi să dea un procent din sponsorizări şi din vânzarea de bilete. Din transferuri nu, pentru că el aici investeşte banii lui. Nu poate să spună nimeni că nu au fost nişte acorduri între cele două părţi.

A funcţionat atâţia ani în Europa, e clar că a fost corect. Brandul Steaua suferă din cauza acestui scandal. Şi Dinamo e distrusă acum. Pentru tot felul de orgolii. Trebuie să existe o cale de mijloc.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Becali a muncit mult în perioada asta. Toţi zic cât a scos, dar cât a băgat? El a dat 1,8 milioane pe Tătăruşanu şi a plecat gratis. Inimile suporterilor Stelei sunt «varză» acum", a zis Gică Hagi la DigiSport.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004