Hagi îşi prezintă noua "perlă": "Va fi peste Popescu şi Belodedici!"

Gheorghe Hagi îşi anunţă strategia pentru sezonul următor. Managerul tehnic al Viitorului anunţă că din propria pepinieră vor străluci câţiva jucători, şi nominalizează pe unul dintre ei drept viitorul star al naţionalei României.

"Baza va rămâne Academia, de unde vin copii extraordinari! Avem trei decari din grupa '99: Cicâldău, Drăguş şi Măţan. Depinde de ei cine va face pasul cel mare în campionatul următor. Iar în apărare va apărea probabil un băiat foarte talentat, Tudor Băluţă (18 ani). Tot din lotul '99. Va ajunge cel mai mare fundaş din România, pentru că joacă pe multe posturi. O să-i depăşească pe Popescu şi Belodedici! Nu l-am pus pe Chivu, pentru că el era stângaci şi a fost special" , a spus Hagi în gsp. 

Viitorul a câştigat campionatul în Liga I, la egalitate de puncte cu FCSB, şi va evolua în sezonul următor în preliminariile Champions League.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004