Fotbal intern

Hagi l-a sunat pe Tănase: “Cred că este îndoctrinat! L-au vaccinat”

12.05.2018 | 15:23
Hagi la sunat pe Tanase Cred ca este indoctrinat Lau vaccinat

Gheorghe Hagi l-a sunat pe Tănase, fostul său jucător de la Viitorul, după ce a văzut lista jucătorilor convocaţi de Cosmin Contra.

Deranjat de faptul că jucătorii săi nu au fost chemaţi pentru amicalele lui Chile şi Finlanda, “Regele” a făcut ravagii la cofnerinţa de presă de după meciul cu Poli Iaşi. Acesta a dezvălut că l-a sunat pe Florin Tănase de la FCSB şi nu înţelege de ce “decarul” vicecampionilor s-a resemnat în privinţa lipsei de la naţională:

Hagi l-a sunat pe Tănase: “Dacă nu pe tine, păi pe cine?”

“Dar de ce nu este Tase? Are cele mai multe pase de gol şi goluri din România pentru un jucător sub 25 de ani. Să vă spun ceva. Am vorbit cu Tase și cred că este îndoctrinat! L-au vaccinat. I-am zis «Ce faci, mă, Tase, eşti acasă? Nu la lot?» Mi-a răspuns «Nu, domn profesor, dar e bine». Și atunci i-am spus «Stai, mă! Cum este bine? Nu eşti tu căpitanul Stelei? Ești tânăr de perspectivă. Dacă pe tine nu te convoacă, păi pe cine? Ce am făcut eu vreun blat la Steaua ca să fii tu căpitan la Steaua?”, a declarat Gică Hagi.

Cosmin Contra l-a supărat pe Hagi, care a făcut haos la miezul nopţii. “Regele” s-a luat de Ionuţ Nedelcearu pentru episodul “beţie la naţionala de tineret” şi crede că în locul fundaşului de la Ufa trebuia să fie Bogdan Ţăru. Mai mult, “Regele” crede că şi Ianis Hagi şi Cristi Ganea ar fi trebuit convocaţi.

Mai mult, acesta s-a şi distrat pe seama amicalului cu Israel: “Au jucat cu Israel. Voi aţi văzut cine a jucat la Israel? Unul mai gras decât mine. Şi au zis că ce mare meci au făcut ei. Şuşaneaua aia? Cu băiatul ălă care era la retragere. Păi joc şi eu. Cosmine, trebuie să mă convoci, ca să mă retrag. Doamne, ce meci! Staţi uşor, că Olanda ne-a dat 3, Polonia ne-a dat 3. Nu vă aruncaţi aşa! Ne dăm mari cu ce am făcut în Israel”, a mai spus Hagi.