De ziua "Regelui"! Mesajul steliştilor pentru Hagi

viitorul constanta, gheorghe hagi, steaua

Fanii de la Steaua nu l-au uitat pe Gheorghe Hagi, în ziua în care acesta a implinit 53 ani. Ce alte mesaje a mai primit şeful de la Viitorul Constanţa.

Peluza Sud a postat un filmuleţ în care îi cântă lui Gică Hagi, cu ocazia aniversării acestuia. "Regele" fotbalului românesc merge şi dă mâna cu fiecare membru din galeria Stelei care a venit să-l sărbătorească împreună cu torţe "roş-albastre".

FRF, mesaj sec

Pagina oficială de Facebook a Viitorului Constanţa i-a transmis un mesaj lu Hagi, în miez de noapte: "La mulţi ani, Gheorghe Hagi! FC Viitorul Constanta şi Academia Gheorghe Hagi îi urează managerului tehnic Gheorghe Hagi, cu ocazia împlinirii a 53 de ani, La mulţi ani, multă sănătate, cât mai multe realizări şi îndeplinirea tuturor dorinţelor. Urmăriţi în continuare câteva dintre mesajele transmise domnului Gheorghe Hagi cu ocazia zilei sale de naştere", au scris aceştia, în timp ce pagian echipei naţionale a scris simplu "La mulţi ani, Gheorghe Hagi".

Gică Hagi a activat în România la 3 echipe, Farul Cosntanţa, Sportul Studenţesc şi Steaua. Cu "roş-albaştrii" a cucerit Supercupa Europei, de 3 ori titlul de campion al României şi de două ori Cupa României.