De ziua “Regelui”! Mesajul steliştilor pentru Hagi

Mirela Apostol   
in Liga 1
05/02/2018, 08:08
De ziua “Regelui”! Mesajul steliştilor pentru Hagi

Peluza Sud a postat un filmuleţ în care îi cântă lui Gică Hagi, cu ocazia aniversării acestuia. “Regele” fotbalului românesc merge şi dă mâna cu fiecare membru din galeria Stelei care a venit să-l sărbătorească împreună cu torţe “roş-albastre”.

FRF, mesaj sec

Pagina oficială de Facebook a Viitorului Constanţa i-a transmis un mesaj lu Hagi, în miez de noapte: “La mulţi ani, Gheorghe Hagi! FC Viitorul Constanta şi Academia Gheorghe Hagi îi urează managerului tehnic Gheorghe Hagi, cu ocazia împlinirii a 53 de ani, La mulţi ani, multă sănătate, cât mai multe realizări şi îndeplinirea tuturor dorinţelor. Urmăriţi în continuare câteva dintre mesajele transmise domnului Gheorghe Hagi cu ocazia zilei sale de naştere”, au scris aceştia, în timp ce pagian echipei naţionale a scris simplu “La mulţi ani, Gheorghe Hagi”.

Gică Hagi a activat în România la 3 echipe, Farul Cosntanţa, Sportul Studenţesc şi Steaua. Cu “roş-albaştrii” a cucerit Supercupa Europei, de 3 ori titlul de campion al României şi de două ori Cupa României.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.