Hagi, lăudat de adversari: "Viitorul a făcut un meci senzaţional"

Dan Alexa, tehnicianul lui ASA Târgu Mureş, a avut numai termeni la superlativ în privinţa jocului prestat de echipa lui Gheorghe Hagi.

Fostul antrenor al Rapidului şi actualul tehnician al ardelenilor speră ca elevii săi să îşi revină pînă la următorul meci, cu Chiajna. "Vom cîştiga următoarele puncte cu Chiajna. Este foarte important meciul următor, pentru noi începe campionatul. Am vorbit şi cu băieţii, nu sîntem pregătiţi, dar sper să începem să începem să cîştigăm. Avem o echipă bună şi am încercat să dăm maxim pe teren.  La Dinamo nu am fost dorit din moment ce nu sînt acolo", a declarat Alexa.

Raul Costin a vorbit deschis despre carenţele pe care le echipa ardeleană, principalul factor negativ fiind lipsa unei pregătiri fizice adecvate Ligii 1. "Nu sînt multe de spus, e o victorie fără obiecţii. O echipă care ne-a surprins, care a avut idei de joc, însă şi noi trecem printr-un moment greu. Trebuie să muncim mai mult ca să revenim repede la o formă fizică acceptabilă. Viitorul a jucat un fotbal senzaţional, noi trebuie să cîştigăm cu Chiajna".