Fotbal intern

Hagi a luat o decizie radicală în privinţa echipei naţionale! Cînd va debuta Ianis în Liga 1

Gheorghe Hagi a prezentat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, care vor fi colaboratorii săi pentru sezonul următor. “Regele” a anunţat că Narcis Răducan va ocupa funcţia de director...
30.06.2014 | 14:38
Hagi a luat o decizie radicala in privinta echipei nationale Cind va debuta Ianis in Liga 1

Gheorghe Hagi a prezentat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, care vor fi colaboratorii săi pentru sezonul următor. “Regele” a anunţat că Narcis Răducan va ocupa funcţia de director general, în timp ce Bogdan Stelea va fi noul antrenor al echipei.

Hagi a salutat revenirea Rapidului în Liga 1, însă a precizat că îşi doreşte din tot sufletul să-i învingă pe giuleşteni.

“După cinci ani de activitate unde am recurs la antrenori de la Academie, am hotărît că e momentul să aducem un antrenor şi un conducător cu experienţă în Liga 1. Stelea are propria lui personalitate, strategie, experienţă de a lucra cu jucători tineri. Îmi doresc ca din acest an să facem performanţă, asta le-am spus băieţilor în vestiar după ultime etapă. Narcis are responsabilitatea financiară şi cea tehnică. Va fi director general. Sper să ne ducă un plus important, alături de Stelică, care are performanţe importante ca sportiv. Eu voi coordona, voi sta în spate, Narcis şi Stelică vor ieşi în faţă. Trebuie să devenim o echipă puternică, să ajungem să fim respectaţi de cei mari. Este nevoie de timp, avem un proiect de dezvoltare pe cinci ani. Mă bucură revenirea Rapidului în Liga 1, dar ne dorim să-i batem. Poate anul viitor voi intra şi eu pe teren, cine ştie… Glumesc, vă daţi seama. Ianis se va antrena un an cu echipa, vreau să îl văd la lucru, să fiu aproape de el, să aibă tangenţe cu echipa mare. Bineînţeles, trebuie să-şi vadă şi de şcoală”, a spus Hagi la Dolcesport.

Fostul internaţional este, în continuare, dezamăgit că Gică Popescu se află după gratii şi a făcut un anunţ şoc. “Cît Popescu este acolo, eu nu mai calc pe stadion la meciurile echipei naţionale”, a spus Hagi.

Narcis Răducan este optimist că Viitorul Constanţa va face performanţă în noua formulă. “Îi mulţumesc domnului Hagi pentru aprecieri. Mă trec două sentimente: onoare şi responsabilitate. Onoare pentru că fac parte din proiectul celui mai mare fotbalist al României. Eu nu am fost al doilea Hagi, Doamne ajută să fie Ianis. Este o provocare importantă pentru cariera mea. Aici sînt jucători fantastici, Viitorul este o maşină de făcut fotbalişti. Mă apuc de lucru oficial de marţi. Mă bucur că o echipă precum Rapid a revenit în Liga 1. Sper să se bată cît mai curînd pentru cele mai înalte obiective”, a spus Narcis Răducan.

La rîndul său, Bogdan Stelea a declarat: “O să iasă numai lucruri pozitive din această colaborare. M-am simţit foarte onorat cînd mi s-a propus funcţia de antrenor. Aici este un proiect serios, care este conceput pe un termen just în a încerca să facem performanţă. Consider că sînt capacitat să lucrez cu jucătorii tineri. Vor fi situaţii grele, sînt convins, dar trebuie să ştim să ieşim din ele. Sînt foarte motivat să lucrez cu jucători tineri, de valoare. Ştiu ce înseamnă să te lupţi la retrogradare, dar dacă treci peste aceste momente înseamnă că ai caracter. TAS a luat decizia justă în cazul Rapidului. Dar nu mi-aş mai dori ca jucătorii vreunui club să păţească precum cei ai Rapidului, să fie neplătiţi atîtea luni. Ianis e tînăr, dar dacă vom vedea că este pregătit, că va putea face acest pas va debuta în Liga 1”.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!