”Regele”, mândru de copiii săi! Kira Hagi a fost premiată la un festival de film în Los Angeles

gheorghe hagi, kira hagi, festival de film, premiu

În timp ce încerca să-l readucă pe Ianis Hagi la FC Viitorul de la AC Fiorentina, Gheorghe Hagi a primit o veste excepţională. Fiica sa, Kira Hagi, a fost premiată la un festival de film în Los Angeles.

Kira Hagi, în vârstă de 21 de ani, a fost premiată la Los Angeles Film Awards, un festival organizat de IMDB, pentru scurtmetrajul ”Fragile”, iar Ambasada Statelor Unite ale Americii de la Bucureşti a felicitat-o pentru performanţă.

”Acest scurtmetraj rezumă finalul celor trei ani la şcoala de film şi sărbătoreşte începerea unui nou capitol al vieţii mele. Vreau să mulţumesc întregii mele echipe, care m-a susţinut în realizarea acestui proiect. De asemenea, vreau să mulţumesc Los Angeles Film Awards pentru veştile minunate primite astăzi”, a scris Kira Hagi pe pagina ei de Facebook.

Kira Hagi a urmat cursurile New York Film Academy

Conform news.ro, juriul a premiat cei mai bun actori în urma unor proiecţii private, iar câştigătorii celor 15 categorii primesc câte un certificat. Kira Hagi a primit două premii - menţiune de onoare pentru ”cel mai bun scurtmetraj indie” şi cel de interpretare (”Inspiring woman in a film”).

”Felicitări româncei Kira Hagi pentru succesul în lumea filmului american, la Los Angeles Film Awards”, a scris miercuri Ambasada Statelor Unite la Bucureşti pe pagina de Facebook. Fiica lui Gheorghe Hagi a urmat cursurile New York Film Academy.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
19:00Telekom Sport 1
Liga Naţională CSM Bucureşti - CSU Danubius Galaţi
1 EUR4.6614 lei+0,0100
1 USD3.7984 lei-0,0070
1 XAU163.0820 lei+0,4074