Fotbal intern

Hagi menajează 9 jucători pentru meciul cu U Craiova! Cine sunt fotbaliștii care nu vor evolua cu Astra. “Rulăm lotul!”

07.04.2019 | 16:47
Hagi menajeaza 9 jucatori pentru meciul cu U Craiova Cine sunt fotbalistii care nu vor evolua cu Astra Rulam lotul

Gică Hagi e hotărât să folosească toți jucătorii pe care îi are în lot, iar antrenorul și patronul lui FC Viitorul Constanța a hotărât să manajeze 9 jucători pentru duelul cu Universitatea Craiova, meci care va avea loc în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1 Betano.

Hagi menajează 9 jucători pentru meciul cu U Craiova

Astfel, Gică Hagi a decis ca cei 9 jucători să nu facă deplasarea cu echipa pentru întâlnirea cu Astra Giurgiu din runda a 4-a a play-off-ului, meci care are loc luni, 8 aprilie, de la ora 18.30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu.

Ianis Hagi, Bogdan Țîru, Ionuț Vînă, Bradley de Nooijer, Tudor Băluță, Denis Drăguș, Leys Houri și Rivaldinho au fost lăsați de Gică Hagi la Constanța pentru a se antrena separat pentru meciul cu Universitatea Craiova. Celor 8 li se alătură și Alex Mățan, care este accidentat. “Unii vorbesc că trebuie să joci doar cu o echipă. Dar eu cred că fiecare trebuie să aibă șansa lui. Avem lot, îl rulăm și este normal să facem asta pentru a avea prospețime fizică, tactivă și mentală”, a spus Gică Hagi la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Astra Giurgiu.

Ianis Hagi și Denis Drăguș în meciul U Craiova – Viitorul

Ce spune Gică Hagi despre meciul Astra Giurgiu – Viitorul

“Astra e o echipă care știe fotbal. Iar când joacă Alibec, e mai imprevizibilă și mai puternică. În ultimul meci am pierdut clar, acum vreau să facem un meci mai bun și să câștigăm, pentru că doar așa rămânem în lupta pentru locul 3”, a spus Gică Hagi la conferința de presă.

Meciul dintre Astra Giurgiu și FC Viitorul Constanța se joacă luni, 8 aprilie, de la ora 18.30, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Partida o să fie transmisă de TV Digi Sport, Look TV și Telekom Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.