Culise din vestiar. Reacţia lui Hagi care a surprins jucătorii!

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
04/02/2018, 17:49
Culise din vestiar. Reacţia lui Hagi care a surprins jucătorii!

Gică Hagi a fost un car de nervi la conferinţa de presă de la finalul partidei Viitorul-Astra, 1-1 şi a ameninţat că la vară va pleca din România. Vezi detalii Astfel, foarte multă lume s-a gândit că fostul mare internaţional a pus tunurile în vestiar şi pe jucătorii săi, după ce aceştia nu au reuşit să îi învingă pe teren propriu pe elevii lui Edi Iordănescu.

FANATIK.RO a aflat că, totuşi “Regele” nu a procedat sub nici o formă în acest mod, iar atunci când a intrat în vestiarul echipei sale, la finalul jocului cu Astra, primul om pe care l-a căutat cu privirea a fost debutantul Căpuşă. Fiul fostului fotbalist al Bacăului, Giani Căpuşă, a contribuit involuntar la penalty-ul pe care portarul Cojocaru l-a provocat în minutul 9, după ce i-a pasat greşit fostului goalkeeper al Stelei, iar acesta l-a faultat pe Matei.

I-a spus lui Căpuşă că meciul următor o să fie titular!

“Regele” l-a văzut pe Căpuşă cu capul plecat şi i-a transmis acestuia să ridice fruntea sus, deoarece este un jucător în care el are încredere, iar în meciul cu Juventus Bucureşti va juca din nou titular. Tânărul fotbalist va profita însă şi de absenţa fundaşului dreapta titular Dani Lopez, şi chiar dacă a gafat în partida împotriva Astrei, totuşi Hagi îi va acorda acestuia toată încrederea.

Gică Hagi le-a spus ulterior elevilor săi să uite repede meciul cu Astra, deoarece lupta pentru play-off continuă, iar Viitorul trebuie să câştige şase puncte din următoarele trei meciuri. Dacă lucrul respectiv se va întâmpla, atunci campionii României nu vor sta la mâna rezultatelor şi se vor clasa la finalul sezonului regulat între primele şase formaţii din Liga 1.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, pariu nebun! România joacă semifinala la următorul CM

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.