Ianis şi Mutu şocaţi de moartea fostului coleg, Astori: “Nu se poate!”

Tibi Demeter   
în Stiri sportive
04/03/2018, 16:41
Ianis şi Mutu şocaţi de moartea fostului coleg, Astori: “Nu se poate!” GALERIE FOTO

UPDATE: Adrian Mutu, Cristi Chivu, Mihai Bălaşa şi Vlad Chiricheş au tranmis şi ei mesaje de suştinere familiei Astori, în urma tragediei petrecute în Serie A. VEZI ÎN GALERIA FOTO TOATE MESAJELE

Adrian Mutu, fost jucător al Fiorentinei, a transmis şi el un mesaj emoţionant de adio: “Toate gândurile mele sunt alături de familia lui Davide. Odihneşte-te în pace, căpitane” a scris Adrian Mutu pe pagina sa de Instagram.

“Nu există cuvinte. Adio Davide” a scris Cristi Chivu pe Twitter. 

Internaţionalul român de tineret a evoluat timp de un an la Fiorentina, fiind adesea alături de David Astori, cel care a decedat la doar 31 de ani, timp ce se afla în cantonament cu echipa. Fiul “regelui” a transmis şi el un mesaj de condoleanţe familiei Astori prin intermediul reţelelor de socializare.

“Nu pot să cred … Am sperat că nu este adevărat, dar veste tristă s-a adeverit. Vei fi pentru totdeauna căpitanul nostru şi un adevărat prieten. Gândurile mele sunt îndreptate spre Familia lui David şi Fiorentina. Salut, dragul meu prieten.”, a fost mesajul lui Ianis.

Tragedia lui Astori a oprit fotbalul în Italia

Partidele rămase de jucat în runda cu numărul 27 din Serie A  au fost amânate în urma veştii cutremurătoare din cantonamentul Fiorentinei. Astori se pare că s-a stins din viaţă în somn, cauza fiind deocamdată necunoscută.

Închide ×