Carousel hot news

Hagi, mulţumit de remiza de la Botoşani: “Am făcut un joc extraordinar!”

FC Botoşani a remizat cu Viitorul, scor 2-2. Cele două echipe nu au obţinut nici o victorie în primele două etape ale noului sezon. Tehnicianul celor de la Viitorul, Gheorghe Hagi, este mulţumit...
20.07.2015 | 23:09
Hagi, mulţumit de remiza de la Botoşani:
ADVERTISEMENT

FC Botoşani a remizat cu Viitorul, scor 2-2. Cele două echipe nu au obţinut nici o victorie în primele două etape ale noului sezon. Tehnicianul celor de la Viitorul, Gheorghe Hagi, este mulţumit de rezultatul obţinut în această seară.

“A fost o deplasare grea şi am făcut un joc extraordinar, deschis. A fost o partidă bună. Am întîlnit o echipă bună care face un joc foarte bun acasă. Este greu să cîştigi la Botoşani. Trebuia să gestionăm mai bine unele momente şi meritam mai mult în această seară. Am dorit să fim mai puternici în repriza a doua, lucrurile au mers bine, dar am ratat mult. Am obţinut un punct împotriva unei echipe foarte bune. 

ADVERTISEMENT

Nu ştiu dacă Bănel Nicoliţă o să vină la Viitorul. O să vedem ce o să se întîmple. 

Pînă acum am jucat cu 2 echipe foarte bune. Nu sîntem 100% pregătiţi. Avem jucători noi şi trebuie fiecare să intre în joc. Am avut o ocazie foarte mare prin Grava, dar vine după o operaţie şi sper să îşi revină cît mai repede. Sper să o batem pe Dinamo, mereu am făcut meciuri frumoase cu ei.

ADVERTISEMENT

Le urez baftă şi sper ca joi să se califice cu Legia Varşovia”, a spus Gică Hagi la un post de televiziune.

Fundaşul Viitorului, Bogdan Mitrea, a comentat şi el remiza cu FC Botoşani. Acesta speră ca Bănel Nicoliţă să revină la echipa lui Hagi. “Mă bucur că am marcat, dar am simţit că puteam să cîştigăm. Este un rezultat echitabil. Sîntem la început de campionat şi nu avem ritm de joc. Am căzut şi noi, dar şi ei. Eu cred că am avut mai multe ocazii decît ei. În curînd o să rezolvăm aceste probleme. 

Eu îmi propun să marchez cît mai multe goluri şi să ne calificăm în play-off. Noi am jucat acasă cu CFR, este o echipă puternică. Aici am întîlnut o echipă puternică şi orice punct e important. O să fie greu să ne calificăm în play-off, dar noi avem un lot bun, echilibrat şi sper să facem faţă. 

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliţă este un jucător foarte bun şi sînt sigur că o să ne ajute foarte mult dacă o să vină. Bănel a făcut un retur foarte bun în sezonul trecut”, a spus Bogdan Mitrea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri