Hagi, nervos! Mesaj în italiană pentru Fiorentina: “I-au dat reject”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
10/02/2018, 23:21
Hagi, nervos! Mesaj în italiană pentru Fiorentina: “I-au dat reject”

Gică Hagi a vorbit la finalul partidei câştigate de Viitorul Constanţa graţie lui Ianis despre nedreptăţile la care fiul său a fost supus la Fiorentina şi le-a transmis acestora un mesaj în limba italiană:

”Sprijină acel băiat! Nu-l lăsa să plece când toţi vorbesc bine despre el, doar tu nu ai nimic de zis. Dar nu e un jucător rău şi tu ştii asta. Nu ai făcut bine pentru club, care a pierdut un jucător bun, precum mulţi jucători de număr 10 buni pe care Fiorentina i-a avut în istorie.

“L-au ascuns pentru că e român”

O să vorbim mai târziu despre ce se va întâmpla. Dar Fiorentina a pierdut un mare jucător. Aşa cred eu, care am jucat fotbal. Îmi pare rău. Dar te salut din România, mergem mai departe şi vedem ce se va întâmpla. Era român şi trebuia să-l ascundem. Eh, nu mai poţi să-l ascunzi, că de aia l-am cumpărat, ca să nu-l mai ascunzi. să poată ieşi din nou pe piată. Oricum, are mai multe titluri decât Corvino. Şi cred că si eu am produs jucători cât el, că se laudă câţi jucători a produs.

Îi transmit că nu e frumos ce a făcut. Toţi din Firenze voiau să-l vadă pe Ianis. I-a dat reject. Nu e corect. La primavera, Ianis desena, picta. Ei nu l-au dezvoltat. Jucătorul se dezvoltă când joacă, nu când se antrenează. În meci înveţi, din greşeală. Când eşti tânăr, nu trebuie să te grăbeşti, iar el a făcut-o. Are un potenţial mare, dar nu era gata să joace în acest moment. Niciodată nu eşti gata imediat să joci, iar dacă nu ai răbdare să aştepţi, e mai bine sa pleci pe alte drumuri”,  a spus Hagi.

Vezi aici conferinţa de presă a “Regelui”

Vezi aici toate fazele din partida Juventus – Viitorul 0-1, din Liga 1 Betano

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.