Video. Hagi nu a fost uitat de Galatasaray! Mesajul turcilor de ziua ”Regelui”

gheorghe hagi, galatasaray, mesaj, aniversare

Clubul Galatasaray Istanbul nu l-a uitat pe Gheorghe Hagi şi i-au transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 53 de ani.

Turcii au postat pe contul de Twitter un videoclip cu o parte din golurile realizate de Hagi în perioada când juca pentru Galatasaray Istanbul. Tehnicianul Viitorului a rămas unul dintre cei mai apreciaţi oameni de către cei de la Galata.

Gheorghe Hagi a jucat la Galatasaray Istanbul în perioada 1996-2001, marcând 56 de goluri în 132 de meciuri. Cu el în echipă, Galata a câştigat de patru ori titlul, de două ori Cupa, de două ori Supercupa, o dată Cupa UEFA şi o dată Supercupa Europei.

Hagi ar urma să revină pe banca tehnică a Galatei

După ce s-a retras din activitatea de fotbalist, Gheorghe Hagi a pregătit în două rânduri formaţia Galatasaray Istanbul. Prima dată în perioada 2004-2005, iar a doua oară între 21 octombrie 2010 şi 22 martie 2011.

Presa turcă a scris în ultima perioadă că Gheorghe Hagi va reveni din sezonul viitor pe bana tehnică a formaţiei Galatasaray Istanbul. După ce l-a demis pe croatul Igor Tudor, oficialii Galatei l-au numit pe Fatih Terim, dar zvonurile anunţă că acesta doar îi pregăteşte terenul lui Hagi.

”Gică, la mulţi ani. Inima mea este mereu cu tine. Mult noroc”, i-a transmis Fatih Terim, antrenorul care l-a adus pe Hagi la Galatasaray Istanbul.