Video. Hagi nu a fost uitat de Galatasaray! Mesajul turcilor de ziua ”Regelui”

Vicentiu Dinescu   
in Liga 1
05/02/2018, 12:24
Video. Hagi nu a fost uitat de Galatasaray! Mesajul turcilor de ziua ”Regelui”

Turcii au postat pe contul de Twitter un videoclip cu o parte din golurile realizate de Hagi în perioada când juca pentru Galatasaray Istanbul. Tehnicianul Viitorului a rămas unul dintre cei mai apreciaţi oameni de către cei de la Galata.

Gheorghe Hagi a jucat la Galatasaray Istanbul în perioada 1996-2001, marcând 56 de goluri în 132 de meciuri. Cu el în echipă, Galata a câştigat de patru ori titlul, de două ori Cupa, de două ori Supercupa, o dată Cupa UEFA şi o dată Supercupa Europei.

Hagi ar urma să revină pe banca tehnică a Galatei

După ce s-a retras din activitatea de fotbalist, Gheorghe Hagi a pregătit în două rânduri formaţia Galatasaray Istanbul. Prima dată în perioada 2004-2005, iar a doua oară între 21 octombrie 2010 şi 22 martie 2011.

Presa turcă a scris în ultima perioadă că Gheorghe Hagi va reveni din sezonul viitor pe bana tehnică a formaţiei Galatasaray Istanbul. După ce l-a demis pe croatul Igor Tudor, oficialii Galatei l-au numit pe Fatih Terim, dar zvonurile anunţă că acesta doar îi pregăteşte terenul lui Hagi.

”Gică, la mulţi ani. Inima mea este mereu cu tine. Mult noroc”, i-a transmis Fatih Terim, antrenorul care l-a adus pe Hagi la Galatasaray Istanbul.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.