Fotbal intern

Hagi, ofertat de un club mare din Turcia! Ce răspuns a dat ”Regele”

Gheorghe Hagi este un nume respectat în Turcia, iar de curând a primit o ofertă de la un club important care are un buget de 80 de milioane de euro.
Autor: Vicentiu Dinescu | 24.11.2017 | 18:45
Hagi, ofertat de un club mare din Turcia! Ce răspuns a dat ”Regele”

Presa turcă anunţă că ”Regele” a avut pe masă zilele trecute o ofertă interesantă de la Trabzonspor, dar nici nu a vrut să se gândească la ea, deşi turcii au un buget consistent care ar fi putut să-i satisfacă pretenţiile sportive.

Jurnaliştii de la spor.mynet.com au scris că Gheorghe Hagi a refuzat oferta din start, iar cele două părţi nici nu au ajuns să se aşeze la masa tratativelor. Trabzonspor, care este antrenată de Riza Calimbay, are un sezon modest, aflându-se pe locul 11 după 12 etape, cu 16 puncte.

Hagi a avut o ofertă de a prelua o naţională calificată la CM 2018

Preşedintele clubului FC Viitorul a declarat că Gheorghe Hagi în această perioadă a mai avut o ofertă de a prelua o echipă naţională: ”Chiar a fost o ofertă extrem de tentantă venită din partea unei echipe naţionale calificate la turneul final al Cupei Mondiale”.

În urmă cu zece zile, Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu au fost invitaţi în Turcia la o discuţie ce a avut ca subiect preluarea Academiei de Fotbal a clubului Karşiyaka. Echipa de fotbal a clubului evoluează în liga a treia din Turcia,  în care după 12 etape ocupă ultimul loc în clasamentul grupei albe.


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!