Hagi, RĂU înainte de Steaua: “Dacă mă enervez, REVIN pe teren!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
31/07/2016, 00:01
Hagi, RĂU înainte de Steaua: “Dacă mă enervez, REVIN pe teren!”

STEAUA. Gheorghe Hagi a vorbit în conferinţa premergătoare confruntării cu Steaua. “Regele” n-a uitat nici de rezultatul de 5-0 cu Gent, în Liga Europa, pe care nu îl consideră unul ruşinos:

“Rezultatul e dur, am primit multe goluri. Noi am vrut să ieşim la joc, cunoaşteţi filosofia mea. A fost un test, un examen din care trebuie să învăţăm ceva. Pentru mine, cum a zis Cruyff, 0-1 sau 0-5 e acelaşi lucru. Tot o înfrîngere e! Returul îl vom folosi pentru creşterea noastră.

Mie nu mi-a fost frică să merg la Gent. Am ieşit la joc şi am luat 0-5. Ăsta-i drumul, trebuie să ieşim la luptă, nu să stăm să ne apărăm. Orice alt patron m-ar fi dat afară după acest rezultat.

Dacă mă mai supără jucătorii cu rezultate de-astea, revin pe teren. Mintea şi picioarele încă mă ţin”, a spus Hagi.

Partida Viitorul-Steaua se va disputa duminică, de la ora 21:00, la Ovidiu.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×