Fanatik Show

FANATIK a avut dreptate! Hagi, antrenorul Viitorului!

UPDATE 18:00 / Este oficial! Gică Hagi revine în iarbă! Site-ul oficial al Viitorului a anunţat că “Regele” va ocupa funcţia de manager tehnic al clubului....
12.09.2014 | 18:00
FANATIK a avut dreptate Hagi antrenorul Viitorului

UPDATE 18:00 / Este oficial! Gică Hagi revine în iarbă! Site-ul oficial al Viitorului a anunţat că “Regele” va ocupa funcţia de manager tehnic al clubului.

“Echipa are nevoie de mine, e momentul să mă implic”, a spus Hagi pentru site-ul oficial al Viitorului.

Informaţia conform căreia Hagi va reveni pe banca Viitorului a fost dezvăluită, în exclusivitate, de FANATIK.RO.

***********************************************************************************************

UPDATE 18:34 / În direct la FANATIK SHOW, pe Look TV, Hagi a confirmat că se gîndeşte foarte serios să antreneze pe Viitorul Constanţa. “Depinde, vom vedea. Mă gîndesc. Voi lua o decizie şi o voi anunţa. Poate fi o hotărîre foarte rapidă. Pînă în iarnă mă voi decide. Îmi este dor să antrenez”, a spus Hagi.

Loading the player…

******************************************************************************

Gică Hagi e hotărît! El a decis să antrenze din nou o echipă de club. “Regele” a făcut marele anunţ în momentul în care numele lui a fost vehiculat ca posibil înlocuitor pentru selecţionerul Victor Piţurcă. 

Hagi e decis să preia banca tehnică a Viitorului din iarnă, mai ales că speră ca echipa pe care o patronează să rămînă astfel în Liga 1 în acest sezon. Rezultatele negative obţinute atît de Bogdan Stelea, cît şi de Bogdan Argeş Vintilă, l-au determinat pe Hagi să se întoarcă în iarbă. “Gică a fost avertizat că nu este o idee bună să devină antrenorul formaţiei pe care o patronează, dar îşi doreşte din ce în ce mai mult acest lucru. Oricum, la cît de mult dirijează mersul treburilor în Academie, deja se poate considera tehnicianul echipei”, au afirmat apropiaţi ai fostului decar.

A refuzat naţionala din cauza lui Popescu

Hagi nu vrea la naţională, supărat de ce se întîmplă cu Gică Popescu, ajuns la închisoare în “Dosarul Transferurilor”. “Naţionala este singura echipă care ar fi putut să primeze în faţa Viitorului, dar şansele sînt aproape nule ţinînd cont că a început campania pentru CE 2016 şi cumnatul său, Gheorghe Popescu, este la închisoare. Totuşi, la Viitorul Constanţa se va implica mai mult din iarnă, va conduce echipa de pe banca de rezerve dacă lucrurile nu se vor redresa”, au dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, apropiaţii “Regelui”.

A testat banca cu Panathinaikos

Gheorghe Hagi a privit debutul fiului său, Ianis Hagi, tocmai de pe banca echipei. “Interesant a fost cînd, la finalul partidei cu grecii, Hagi ni s-a confesat că s-a simţit minunat şi că speră să revină cît mai repede în iarbă. Aceste cuvinte spun tot despre dorinţa lui de a antrena din nou”, au încheiat apropiaţii lui Hagi.

5 echipe a antrenat Gheorghe Hagi pînă în prezent: Steaua, Timişoara, Galatasaray, Bursaspor şi naţionala României

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: