Fotbal intern

Hagi s-a despărțit de un fost stelist! Ce jucător și-a reziliat contractul cu Viitorul

09.01.2019 | 13:37
Hagi sa despartit de un fost stelist Ce jucator sia reziliat contractul cu Viitorul

Managerul Viitorului, Gheorghe Hagi a început deja să pregătească a doua parte a sezonului. „Regele” s-a despărțit de un fost stelist care și-a reziliat contractul echipa de la Ovidiu! Srdjan Luchin a ajuns la un acord cu fosta campioană și a plecat de la Viitorul pe cale amiabilă. Fundașul semnase vara trecută un contract valabil pentru un singur sezon, dar avea drept de prelungire pentru încă doi ani.

“FC Viitorul și Srdjan Luchin au ajuns la un acord pentru rezilierea amiabilă a contractului. FC Viitorul îi mulțumește pentru evoluțiile în tricoul negru-albastru și îi urează mult succes în continuare”, a anunțat fosta campioană a României pe site-ul oficial.

Hagi s-a despărțit de un fost stelist! Srdjan Luchin reactioneaza dupa inscrierea unui gol in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe din etapa a XII-a a Ligii 1 Betano, disputat pe Stadionul Central din Oidiu, sambata, 20 octombrie 2018. © FOTO: Sport Pictures
Srdjan Luchin a evoluat într-o partidă în UEFA Europa League pentru FC Viitorul

Hagi s-a despărțit de un fost stelist!

Luchin nu a reușit să-l impresioneze pe Gheorghe Hagi. A intrat de 13 ori pe teren pentru Viitorul în campionat și o dată în UEFA Europa League și a reușit să marcheze un gol. Nu a fost suficient, drept pentru care Hagi l-a anunțat că devine primul jucător la care renunță în 2019. De remarcat că Luchin a venit la Viitorul având un cv puternic – de două ori a reușit fundașul să câștige titlul în Liga 1 Betano, în condițiile în care a mai luat tot de două ori și Cupa României și o dată Supercupa.

Poli Timişoara, Dinamo Bucureşti, Botev Plovdiv, FCSB, Levski Sofia şi CFR Cluj sunt celelalte formații pe la care a mai trecut Luchin. Fundașul a ajuns la echipa lui Becali în 2014, dar nu a rezistat decât un an de zile. Luchin are și 10 prezențe în echipa națională a României pentru care a marcat un gol, în campania de calificare la Euro 2012. La Tirana, în Albania a reușit să înscrie Luchin, într-o partidă încheiată 1-1. Cu numai două luni în urmă, Luchin debutase la națională, în jocul cu San Marino.

  • 9 partide a jucat Srdjan Luchin în tricoul roș albaștrilor